Myscrub Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Myscrub

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Corine
Myscrub er virkelig en fantastisk hudpleieopplevelse! Jeg har aldri hatt så klar og ren hud som jeg har nå etter å ha brukt Myscrub i noen uker. Det beste med dette produktet er at det er veldig en...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastiske resultater med Myscrub

  Myscrub er virkelig en fantastisk hudpleieopplevelse! Jeg har aldri hatt så klar og ren hud som jeg har nå etter å ha brukt Myscrub i noen uker. Det beste med dette produktet er at det er veldig enkelt å bruke, samtidig som det føles profesjonelt. Myscrub inneholder naturlige ingredienser som gir huden din den næringen den trenger for å være sunn og vakker. Jeg kan virkelig se forskjellen fra da jeg begynte med Myscrub til nå. Huden min ser betydelig mindre rød ut, og urenheter har blitt redusert dramatisk. Jeg vil absolutt anbefale alle å prøve Myscrub! Ikke bare vil du få ultra-ren hud, men også en smidighet og glød du ikke trodde var mulig.


Andre så også på