Rudo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Rudo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
King
Jeg har nylig handlet hos Rudo.no og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Det var enkelt å navigere på nettsiden deres og finne det babyutstyret jeg trengte takket være sidens oversiktlige ka...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk kjøpsopplevelse hos Rudo.no

  Jeg har nylig handlet hos Rudo.no og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Det var enkelt å navigere på nettsiden deres og finne det babyutstyret jeg trengte takket være sidens oversiktlige kategorier. Jeg satte også pris på at de hadde så mange produkter på lager, noe som gjorde det mulig for meg å bestille alt sammen samtidig. Betalingen gikk smertefritt og frakten var raskt levert, akkurat som lovet. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen din, kan du kontakte kundeservice som er svært imøtekommende og hjelpsomme. Alt i alt er jeg ekstremt glad for å ha funnet Rudo.no, et sted hvor man får god service i tillegg til hører Norges lengste erfaring innenfor babyutstyr. Anbefaler absolutt denne butikken!


Andre så også på