Soundstore Xl

Alle anmeldelser

Soundstore Xl

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Globaltools
Globaltools

Det å være dyktig med hendene føles som er noe som ikke er like populært som det en gang var. Kanskje er det heller ikke s...

Logo FotoKnudsen.no
FotoKnudsen.no

Livet handler om mye forskjellig, det er minnene vi skaper sammen med menneskene vi er glade i, og som vi lever våre liv sammen. Det er derfo...

Logo Norli
Norli

Det å lese en god bok er noe som føles har blitt glemt litt bort. Hvorvidt det har med andre interesser som telefoner eller noe annet ...

Logo RobotEksperten
RobotEksperten

Verden har forandret seg. Det er tydelig å se, for alle som vil se det. Teknologi har i veldig stor grad tatt over, og gjort det bortimot umu...

Soundstore Xl

Folk har ulike hobbyer og interesser, noen liker hester, mens andre liker lyd. Du ville blitt overrasket over hvor mye penger folk bruker på god lyd, enten det er for å se film, eller om det er for å høre på musikk. Det er noe mange prioriterer, og bruker penger på. Og det er jo ikke akkurat et lite marked, og vi har blant annet butikker som Soundstore Xl. Det er en spennende og interessant butikk for mange, og en butikk som selger mer enn du kanskje tror selv. Høres det ut som noe for deg? Ta gjerne en titt på vår anmeldelse, uansett om du har erfaring med lyd eller ei. Da kan vi hjelpe deg med litt informasjon som kan være greit å få med seg.

Hva du bør vite om Soundstore Xl
Først og fremst er dette en dansk nettbutikk, noe som er greit å vtie om. Ikke for at det er problematisk sånn sett, og du får ikke ekstra avgifter som du må betale heller. Danskene har gjort en god jobb med denne bedriften, noe man først og fremst ser på det store utvalget de tilbyr. Det er jo også derfor du besøker butikken, for det er det du er ute etter. Enhver bedrift som har fem stjerner på Trustpilot er verdt å utforske i det minste, og se hva den har for seg sånn sett. Og når man ser på hva Soundstore Xl så er det mye fristende å finne der.

Noe av det beste er kanskje det at du har 100 dagers returrett. Det er noe som er greit å få, med tanke på alt det man kan kjøpe der. Det er fast avgift på 149 kroner når det kommer til frakt, og med tanke på de store varene man kan kjøpe, så føles det ganske rimelig egentlig.

Hva du kan kjøpe
Vi snakket mye om lyd i begynnelsen, men det er ikke bare at du kan kjøpe surroundsystem, eller et stereoanlegg hos Soundstore Xl. Det er mye mer enn det. Er du DJ, eller om det er noe du vil sette i gang med, så har de utstyret for deg, både det praktiske utstyret og programvaren du behøver. De har en helt egen seksjon for events, og det kategorier for mikrofoner, elektronikk og musikkinstrumenter, for å nevne noen få. Xl i navnet virker å være godt plassert når man får tatt en titt på alt som er tilgjengelig der, og det er så klart fristende å se hva som finnes der.

De selger forskjellige merker, og det er en veldig høy kvalitet der også. Det er noe som vil friste enhver til handel, uansett om det er for hobby eller for mer profesjonelle forhold. Så ta gjerne en titt. For å være ærlige så har vi nok ikke klart å legge så mye vekt på det store sortimentet som finnes, som Soundstore Xl fortjener.

Har du handlet der selv? Skriv til oss og hjelp våre lesere med informasjon!