Soundstore Xl Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Soundstore Xl

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Calista
Jeg kjøpte noen musikkinstrumenter og lys fra SoundStoreXL, og jeg må si at jeg var veldig fornøyd med opplevelsen min. Selv om det var min første gang å handle hos dem, ga de meg en utmerket servi...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utmerket service og rimelige priser hos SoundStoreXL

  Jeg kjøpte noen musikkinstrumenter og lys fra SoundStoreXL, og jeg må si at jeg var veldig fornøyd med opplevelsen min. Selv om det var min første gang å handle hos dem, ga de meg en utmerket service som gjorde hele prosessen mye lettere. De ansatte hadde god kunnskap om produktene deres og hjalp meg med å velge riktig utstyr for mine behov. Produktene jeg kjøpte var av høy kvalitet til rimelige priser, noe som gjorde det enda mer verdt pengene mine. Jeg satte også pris på den 'pris match'-garantien deres, som viser hvor mye de bryr seg om kundetilfredsheten sin. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale SoundStoreXL til alle som leter etter profesjonell lyd-, lys- eller DJ-utstyr. Deres ekspertise, gode kundebehandling og rimelige priser er blant de mange styrker ved denne butikken!


Andre så også på