Casetify Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Casetify

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hyatt
Jeg kjøpte nylig et iPhone 14 deksel fra Casetify, og jeg er veldig fornøyd med produktet. Dekslet er både bærekraftig og beskyttende, akkurat som det blir markedsført på nettstedet deres. Jeg ble ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positiv Erfaring Med Bærekraftige Iphone-deksler Fra Casetify

  Jeg kjøpte nylig et iPhone 14 deksel fra Casetify, og jeg er veldig fornøyd med produktet. Dekslet er både bærekraftig og beskyttende, akkurat som det blir markedsført på nettstedet deres. Jeg ble også imponert over utvalget av designalternativer tilgjengelig for mitt telefonmerke og modell. Bestillingsprosessen var enkel og rask, noe jeg satte pris på som en kunde uten mye teknisk kunnskap. Frakten gikk også greit, innen den oppgitte tidsrammen. Det som virkelig skiller seg ut for meg om Casetify er deres fokus på å være miljøvennlige samtidig som de opprettholder høyeste standard i produkter. Det betyr mye for meg at jeg kan støtte selskaper som bruker ressurser ansvarlig når jeg foretar mine kjøpsbeslutninger. Alt i alt vil jeg si at mine erfaringer med å handle hos Casetify var positive fra begynnelse til slutt. Anbefaler dem til alle iPhone-brukere der ute!


Andre så også på