Merkmini Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Merkmini

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Blick
Jeg har nylig brukt Merkmini for å lage mine egne navnelapper til klær og utstyr, og jeg er svært imponert over både kvaliteten på produktet og servicen jeg mottok. Jeg valgte å designe mine egne e...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Effektive Navnelapper til Klær og Utstyr Fra MerkMini

  Jeg har nylig brukt Merkmini for å lage mine egne navnelapper til klær og utstyr, og jeg er svært imponert over både kvaliteten på produktet og servicen jeg mottok. Jeg valgte å designe mine egne etiketter med mitt eget motiv og bakgrunn, noe som var en enkel prosess takket være det brukervennlige grensesnittet på nettsiden. Det beste med disse navnelappene er at de er selvklebende eller strykefrie, så du kan feste dem raskt uten behov for separate materialer eller verktøy. Jeg satte dem på alt fra klær til ryggsekker uten noen problemer med festingen. En annen positiv opplevelse jeg hadde var den raske leveringstiden - jeg mottok min bestilling innen få dager etter at den ble sendt ut. I tillegg trenger du ikke betale ekstra kostnader for frakt, som alltid er et pluss i min bok. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Merkmini til alle som leter etter en effektiv måte å merke eiendelene sine på. Med det brede spekteret av muligheter for design av lappene deres kombinert med god service og rask levering, tror jeg dette vil passe de fleste behov!


Andre så også på