Bedre Inneklima Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Bedre Inneklima

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Marlene Waelchi
Jeg hadde en utmerket opplevelse med Bedre Inneklima – de ga meg alt jeg trengte for å få et sunnere og mer behagelig miljø i hjemmet mitt. Jeg ble positivt overrasket over deres brede utvalg av pr...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk service fra Bedre Inneklima Takk skal du ha!

  Jeg hadde en utmerket opplevelse med Bedre Inneklima – de ga meg alt jeg trengte for å få et sunnere og mer behagelig miljø i hjemmet mitt. Jeg ble positivt overrasket over deres brede utvalg av produkter, fra luftfuktere til luftavfuktere og luftrensere. Kvaliteten på produktene var tydelig, og etter bare noen få dager kunne jeg allerede føle forskjellen i romklimaet. Det som imponerte meg mest med Bedre Inneklima var den fantastiske kundeservicen de leverte. Teamet deres var hjelpsomme og kunnskapsrike, og valgte nøyaktig hvilke produkter som passet mine spesifikke behov. De svarte tålmodig på alle spørsmålene mine og forklarte grundig hvordan hver enhet fungerer før jeg kjøpte den. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med opplevelsen min hos Bedre Inneklima, fra det store utvalget av kvalitetsprodukter til den gode kundeservicen jeg mottok gjennom hele prosessen. Jeg vil anbefale dem til alle som ønsker å bedre inneklimaet i sitt hjem eller på sin arbeidsplass!


Andre så også på