NordicaGolf Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

NordicaGolf

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Johnston
Jeg har nylig handlet på NordicaGolf, og jeg er svært fornøyd med opplevelsen. De hadde et stort utvalg av golfutstyr til lave priser, og det var enkelt å finne det jeg trengte på deres nettside. J...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv handleopplevelse hos NordicaGolf

  Jeg har nylig handlet på NordicaGolf, og jeg er svært fornøyd med opplevelsen. De hadde et stort utvalg av golfutstyr til lave priser, og det var enkelt å finne det jeg trengte på deres nettside. Jeg satte særlig pris på at de tilbyr custom fit for mine køller - dette gjorde valget mitt mye enklere. Bestillingen min ble raskt behandlet og sendt, og pakken kom til meg innen kort tid. Alt var godt pakket og i god stand. Jeg vil absolutt anbefale NordicaGolf til alle golffrelste der ute som er på jakt etter gode kjøp når det kommer til golfutstyr!


Andre så også på