EMP Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

EMP

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

F
Fern
Jeg har nylig opplevd å kjøpe produkter fra EMP, og jeg kan ærlig si at jeg er imponert. EMP er Europas største forhandler innen rock- og metalmusikk, film, TV-serier og spill samt alternativ mote....Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  EMP Review Veldig imponerende handelserfaring!

  Jeg har nylig opplevd å kjøpe produkter fra EMP, og jeg kan ærlig si at jeg er imponert. EMP er Europas største forhandler innen rock- og metalmusikk, film, TV-serier og spill samt alternativ mote. Med over 25 000 produkter fra hundrevis av band, merker og franchiser vil du alltid finne noe som passer din stil. Det første som slo meg da jeg besøkte nettsiden var det utrolige utvalget av alternativ klesstil og musikkvarer. Jeg hadde tidligere lett etter merchandise til noen spesifikke band på nettet, men ingen kunne måle seg med EMPs brede produktutvalg! Navigering på nettsiden var enkelt takket være sortering etter kategorier og filtrering ved hjelp av flere søkefiltre. Andre bemerkelsesverdige ting inkluderer rask leveringstid (jeg fikk mine bestillinger levert i løpet av noen få dager), god emballasje for å beskytte varene under transporten samt svært effektiv kundestøtte når det gjelder å håndtere eventuelle bekymringer eller problemstillinger knyttet til min bestilling. Alt i alt likte jeg virkelig handleopplevelsen hos EMP - deres omfattende produktsortiment kombinert med rask leveringstid og flott kundebehandling ga meg en uhindret shoppingopplevelse.


Andre så også på