EMP

Alle anmeldelser

EMP

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo AliExpress
AliExpress

Selv om det fortsatt er vanlig å handle i fysiske butikker, kan vi ikke legge skjul på at det er mye lettere å handle via nett. D...

Logo Dresslily
Dresslily

Man kan alltids behøve noe nytt til garderoben. Det trenger ikke nødvendigvis å være fra Gucci, men noe fint skader ikke....

Logo Birk Sport
Birk Sport

Er det noe nordmenn er så er det det at vi er aktive. Kanskje ikke i akkurat like stor grad som tidligere, men om si sammenligner oss med res...

Logo ChicMe
ChicMe

Det er alltid gøy og spennende når man kjøper seg noe nytt å ta på seg. Det er ikke sånn at det nødven...

EMP

Klær og smykker finnes i mange butikker, som betyr at vi har flere alternativer når vi er på utkikk etter slike varer. Det betyr også at om du ønsker å skille deg ut, har du flere butikker som selger klær som du kan like.  Så hvor kan du gå hvis du ønsker å være litt mer alternativ i valg og utseende? En av butikkene som selger alternativ mote og andre varer er EMP. Men hva tilbyr de egentlig? Hva slags kvalitet kan du forvente av klærne deres? Hvor holdbare er smykkene deres? Og hvor står de på vilkår som kundeservice og leveringsservice? Les alt om det i kundeanmeldelser fra ekte kunder av EMP for å se om dette er en butikk for deg.

Om EMP
EMP er en butikk som selger varer og andre alternative produkter. De tilbyr klær for både menn og kvinner som jeans, joggesko, korsetter, kåper, hettegensere, gensere, cardigans, t-skjorter, topper, bukser, jakker, badetøy, undertøy, leggings, sko og pysjamas. De har et spesielt utvalg av klær i store størrelser. Dessuten selger de massevis av varer fra alle slags franchiser fra filmer, filmer, DC Superheroes, spill, anime, Disney, Marvel Superheroes eller serier. Eksempler på deres franchiser er Sailor Moon, Pokemon, The Walking Dead, Marvel´s Avengers, Deadpool, Harley Quin, Batman, Big Bang Theory, Ringenes Herre, Minions, Disney´s Frozen, Guardians of the Galaxy, Breaking Bad, Doctor Who, Spider-Man, Tokyo Ghoul, The Little Mermaid, Game of Thrones, Superman, The Nightmare Before Christmas, Dragon Ball Z, Captain America, Harry Potter, Star Wars og mye mer. Disse franchisene er portrettert på lamper, flagg, krus, klær, sengetøy, figurer, ornamenter, tepper, håndklær, puter, klokker, plakater, bilderammer, lerreter, skåler, tallerkener, musikkutstyr, skjerf, ryggsekker, capser, vesker, sokker, merker, anheng, lommebøker, nøkkelringer, hansker, hårtilbehør, smykker, svettebånd og mer. Men de selger også smykker innen musikk eller motestiler som gotikk, musikkbandvarer, rockeklær, rockeegenskaper og mer. Og de tilbyr mange konsollspill som The Legend of Zelda, Super Mario, Call of Duty, Quantum Break, Resident Evil, Assassin's Creed, Fallout og andre franchising. Og de tilbyr også forskjellige DVD-er og Blu-rays, inkludert eksklusive bokser.

Tjenester av EMP
Alle varene som vises på nettstedet til EMP kan bestilles online. Når betalingen er fullført, vil EMP sørge for at produktet leveres trygt hjem til deg. Det er en backstage-klubb der du kan dra nytte av noen privilegier som gratis premium levering, eksklusive rabatter, kule freebies og retten til å returnere et produkt innen 100 dager. De har også et digitalt nyhetsbrev som kan holde deg oppdatert på alle spesialtilbud og andre tilbud på EMP. De har som mål å tilfredstille sine kunder.

Les også anmeldelser av andre butikker.

Erfaringer med EMP
Eier du allerede noen av varene fra EMP? Da vil vi vite alt om din opplevelse. Hvor enkel var bestillingsprosessen deres? Hvor lang tid tok det før varene eller fanvarene dine ankom? Hva synes du om selve varene? Hvor behagelig er klærne deres? Er badehåndklærne deres virkelig nyttige? Er figurene deres detaljerte nok? Hvordan er trykket på deres alternative klær eller musikkbandvarer? Og kan du forvente hjelp fra deres kundeservice når du har et problem eller en klage? Legg igjen din egen kundeanmeldelse og la oss og potensielle kunder høre alt om det.

Hvor autentisk er varene til EMP? Hvor detaljerte er figurene deres? Les om deres håndklær, krus, DVD-er, klær, bandvarer og franchising.