Kondomeriet

Alle anmeldelser

Kondomeriet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Kondomeriet

Bruk av sexleketøy på soverommet er ikke lenger et merkelig fenomen. Mange mennesker bruker forskjellige typer sexleketøy for å gjøre sine seksuelle aktiviteter og forhold mer spennende. Seksuelle leker kan på mange måter gi nye opplevelser på soverommet. De kan være til hjelp i forhold der begge partnere ikke er sammen eller hvor sexlysten til et individ er mye større enn sexlysten til partneren. Enhver partner vil foretrekke at partneren deres bruker sexleketøy i stedenfor å møte noen andre. Hvis du handler sexleketøy, er et av selskapene du kan være prøve ut Kondomeriet. Dette er et av de mest kjente selskapene for sexleketøy i Norge. Du bør imidlertid først lese ærlige kundeanmeldelser om kondomeriet for å se hva deres andre kunder sier om dem, og om det er noe du burde vite før du handler hos dem.

Om Kondomeriet
Grunnen til at vi sier at Kondomeriet er en av de mest kjente sexbutikkene i Norge er fordi de har eksistert i over 30 år. Selskapet ble startet i 1989, og har hjulpet nordmenn med å oppfylle sine seksuelle fantasier helt siden det. De jobber med å fylle menneskelige behov, og vil tilfredstille folk sine lyster. De har på mange måter utviklet seg til å tilby et stort utvalg av produkter til kundene sine, og har i dag flere fysiske butikker. Kondomeriet har 10 fysiske butikker spredt rundt om i landet, men hovedfokuset ligger nå på deres nettbutikken, som er full av ulike produkter, visse av de som du kanskje ikke var klar over eksisterte en gang. Det at Kondomeriet omsatte for 100 millioner kroner i 2017 er bevis på at markedet er stort for det Kondomeriet selger.

Produktene til Kondomeriet
Med tanke på deres størrelse og omsetning så vil det nok ikke overraske deg at de selger en rekke ulike produkter, og om du er ny til sexleketøy vil du nok bli overrasket over hva du har i vente. De har det aller meste du kan trenge for å oppfylle ulike fantasier. De selger til og med fleshlights laget etter formen til bestemte pornostjerner. I tillegg har de en rekke ulike produkter for kvinner. De har varer som skal hjelpe både menn og kvinner, og de har fokus på å ha et variert tilbud av produkter. Og om du er litt mer kinky av natur så har de frekke leketøy også, og om det er noe du lurer på så kan du alltids spørre kundetjenesten om hjelp. Du blir kanskje lettet av å vite at de ikke har en diger logo på pakken de sender deg, og på bankutskriften så står det noe annet enn Kondomeriet på, så de er diskrete sånn sett.

Les anmeldelser av andre nettbtikker.

Erfaringer med Kondomeriet
Har du handlet hos kondomeriet før? Hvordan var din erfaring? Vi vil gjerne høre din mening. Ville du anbefalt noen av deres produkter? Kanskje du kan fortelle oss hva du kjøpte? Skriv en anmeldelse der du deler dine meninger, samt den informasjonen du synest potensielle kunder burde vite. Skriv inn til oss og fortell om du var fornøyd med Kondomeriet. Takk for at du tar deg tid.