Kondomeriet Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Kondomeriet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Mariana
Jeg har nylig handlet fra Kondomeriet og jeg må si at opplevelsen var meget positiv. Som en kunde som ikke er veldig kunnskapsrik på dette området, satte jeg stor pris på den informative og vennlig...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv opplevelse hos Kondomeriet

  Jeg har nylig handlet fra Kondomeriet og jeg må si at opplevelsen var meget positiv. Som en kunde som ikke er veldig kunnskapsrik på dette området, satte jeg stor pris på den informative og vennlige kundeservicen jeg mottok. De hjalp meg med å finne det produktet som passet best for mine behov. Fraktprisen er også svært rimelig, og leveringen skjedde raskt og diskret. Jeg satte også pris på deres 'orgasmegaranti', noe som gir ekstra trygghet når man handler sexleketøy. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Kondomeriet til andre kjøpere der ute som ønsker å utforske denne verdenen av produkter - de har et stort utvalg innenfor forskjellige prisklasser, god service og rask levering.


Andre så også på