Extra-leker Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Extra-leker

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Douglas
Jeg har hatt en fantastisk opplevelse med Extra-leker! Jeg var på utkikk etter noen billige leker til bursdagsgaven til nevøen min, og heldigvis fant jeg denne butikken på nettet. Utvalget deres er...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk handleopplevelse hos Extra-Leker

  Jeg har hatt en fantastisk opplevelse med Extra-leker! Jeg var på utkikk etter noen billige leker til bursdagsgaven til nevøen min, og heldigvis fant jeg denne butikken på nettet. Utvalget deres er virkelig stort - de har så mange alternativer å velge mellom! Og prisene er virkelig rimelige også. Jeg kunne ha brukt mye mer penger enn jeg måtte for slike flotte produkter andre steder. Nettstedet deres var også veldig brukervennlig og enkelt å navigere seg rundt på. Jeg kunne finne alt jeg trengte raskt og enkelt. Bestillingen min ble håndtert effektivt, og levert innen den lovede tidsrammen! Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Extra-leker til alle som ser etter kvalitetsleketøy uten å måtte betale så mye for det!


Andre så også på