Extra-leker

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 7
Service 5
Pris 7
Levering 5

Totalt

6
50.0% vil kjøpe her igjen

Extra-leker

Introduksjon

Extra-leker er en fantastisk butikk for alle lekeelskere der ute. Med et bredt utvalg av leker, spill og aktiviteter, er det en veritabel lekeparadis for både barn og voksne. Fra bøker og puslespill til actionfigurer og utendørsleker, har Extra-leker noe for enhver lekesmak. Som en dedikert lekeentusiast, er det umulig å gå forbi denne butikken uten å få lyst til å ta med seg alt hjem!

Utvalg

Extra-leker tilbyr et imponerende utvalg av leker og spill for barn i alle aldre. Enten du er på jakt etter de nyeste leketrendene eller klassiske favoritter, vil du finne det du leter etter her. Fra Lego og Duplo til Barbie-dokker og bilbaner, er det så mange valgmuligheter at det kan være overveldende – på den beste måten! Butikken tilbyr også et bredt spekter av brettspill og puslespill som er perfekte for familieunderholdning. Uansett om du er en barnslig voksen eller et lekeinteressert barn, vil du garantert finne noe som passer for deg hos Extra-leker.

Tjenester

Ut over det utmerkede produktutvalget, er det veldig imponerende hvor gode tjenester som tilbys hos Extra-leker. Personalet er vennlig, hjelpsomt og alltid klar til å gi råd om leker som passer for forskjellige aldre og interesser. De har også en praktisk og brukervennlig nettbutikk, som gjør det enkelt å finne og kjøpe leker uten å måtte gå utenfor hjemmet ditt – og hvem liker ikke det? Extra-leker tilbyr også rask levering og god kundeservice, slik at du kan føle deg trygg på ditt kjøp.

Priser

Prisene hos Extra-leker kan variere avhengig av hvilke leker eller spill du kjøper, men generelt sett er de rimelige og konkurransedyktige. Noen ganger har de også gode tilbud og salg som gjør det enda mer fristende å handle. Det er viktig å merke seg at priskvalitetsforholdet er utmerket her. Du får virkelig valuta for pengene, og kvaliteten på lekene er alltid på topp.

Som Albert Einstein en gang sa: "Lekeplassen er kunstens opprinnelige hjemland." Hos Extra-leker kan du virkelig utforske ditt kreative potensial og skape fantastiske lekescenarioer. Enten du ønsker å bygge slott med Lego eller utvikle fantasien med rollespill, er det ingen grenser for hva du kan oppnå her.

Konklusjon

Alt i alt er Extra-leker en lekebutikk som virkelig skiller seg ut fra mengden. Med sitt varierte utvalg, utmerkede tjenester, rimelige priser og fantastiske kundestøtte, er dette definitivt en butikk som fortjener din oppmerksomhet. Det er en lekeparadis for både unge og gamle, og det vil garantert gi deg mange timer med glede og underholdning. Ta turen til Extra-leker i dag, og la leken begynne!

Har du nylig besøkt Extra-leker? Gi oss gjerne din tilbakemelding! Ditt bidrag betyr mye for oss og hjelper andre med å ta en informert beslutning. La oss sammen skape et lekehimmel for alle lekeentusiaster der ute!

Informasjon

PB 224-Forus
4066 Stavanger
PB 224-Forus
Norge
kundeservice@extra-leker.no

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

D
Douglas 1 år siden
8.5
Jeg har hatt en fantastisk opplevelse med Extra-leker! Jeg var på utkikk etter noen billige leker til bursdagsgaven til nevøen min, og heldigvis fant jeg denne butikken på nettet. Utvalget d...
M
Marianne 6 måneder
3.5
Selve handlingen grei, meget skuffet over service. Bestilte en gave innen fristen for julegaver. Mottok feil vare og ga tilbakemelding med spørsmål på hva som kunne gjøres. En ny forsendelse...

Alle anmeldelser ( 2 )

En fantastisk handleopplevelse hos Extra-Leker

Jeg har hatt en fantastisk opplevelse med Extra-leker! Jeg var på utkikk etter noen billige leker til bursdagsgaven til nevøen min, og heldigvis fant jeg denne butikken på nettet. Utvalget deres er virkelig stort - de har så mange alternativer å velge mellom! Og prisene er virkelig rimelige også. Jeg kunne ha brukt mye mer penger enn jeg måtte for slike flotte produkter andre steder. Nettstedet deres var også veldig brukervennlig og enkelt å navigere seg rundt på. Jeg kunne finne alt jeg trengte raskt og enkelt. Bestillingen min ble håndtert effektivt, og levert innen den lovede tidsrammen! Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Extra-leker til alle som ser etter kvalitetsleketøy uten å måtte betale så mye for det!

D
Douglas 1 år siden
10
Bestille
8
Service
8
Pris
8
Levering
8.5
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Barbie

Selve handlingen grei, meget skuffet over service. Bestilte en gave innen fristen for julegaver. Mottok feil vare og ga tilbakemelding med spørsmål på hva som kunne gjøres. En ny forsendelse vil ikke rekke å være fremme før jul. Svaret var kort at jeg kunne returnere varen, så skulle de sende det jeg hadde bestilt (den vil ikke være fremme før jul), eller så kom de til å etterfakturere 200,- da den varen de hadde feilsendt var dyrere enn hva jeg faktisk hadde bestilt. Helt klart de som har gjort feil og når jeg ber om hjelp er det meget tydelig at det viktigste er å få de 200,- ekstra, ikke det å finne en løsning.

M
Marianne 6 måneder
4
Bestille
2
Service
6
Pris
2
Levering
3.5
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!