Beautyheaven Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Beautyheaven

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Schoen
Jeg hadde nettopp en utmerket kundeopplevelse med Beautyheaven.no, og jeg vil gjerne dele min positive erfaring. Som forbruker som ikke alltid er så flink til å vite hva slags produkter jeg skal br...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Beautyheaven - En oversikt over den norske skjønnhets-dalen

  Jeg hadde nettopp en utmerket kundeopplevelse med Beautyheaven.no, og jeg vil gjerne dele min positive erfaring. Som forbruker som ikke alltid er så flink til å vite hva slags produkter jeg skal bruke på huden min, fant jeg nettbutikken deres veldig informativ og lett å navigere. Nettbutikken har et stort utvalg av hudpleieprodukter fra mange anerkjente merker, alt fra ansiktsrensere til fuktighetskrem og solbeskyttelse. Jeg satte spesielt pris på at Beautyheaven var en autorisert norsk nettbutikk, noe som betydde at alle produktene de selger er legitime og av høy kvalitet. En annen opplevelse jeg likte var det faktum at gratis frakt ble inkludert i ordrene mine uavhengig av størrelsen på kjøpet mitt. Det hjalp meg å handle for flere produkter uten ekstra kostnader. De ga også bort vareprøver sammen med bestillingen min! Alt i alt hadde jeg en fantastisk opplevelse hos Beautyheaven.no, og ville definitivt anbefale denne nettbutikken til alle som leter etter gode hudpleieprodukter!


Andre så også på