Sinful Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Sinful

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Sallie
Jeg vil gjerne dele min opplevelse hos Sinful med dere. Jeg var litt nervøs for å kjøpe sexleketøy da jeg aldri hadde gjort det før, men nettsiden deres gjorde prosessen så enkel og smidig! Og utva...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv opplevelse hos Sinful

  Jeg vil gjerne dele min opplevelse hos Sinful med dere. Jeg var litt nervøs for å kjøpe sexleketøy da jeg aldri hadde gjort det før, men nettsiden deres gjorde prosessen så enkel og smidig! Og utvalget av produkter er helt fantastisk - de har virkelig alt du kan tenke deg og mer til! Leveransen var også veldig rask og alt ble sendt i diskret emballasje, slik at ingen ville ha visst hva som var inni pakken. Produktene jeg kjøpte var av veldig høy kvalitet og til lave priser. Alt i alt, hvis du ønsker å utforske dine seksuelle interesser eller bare er på utkikk etter noen gode leker for deg selv eller partneren din - gå til Sinful! Deres enorme utvalg, raske leveringstjeneste og gode priser vil ikke skuffe deg.


Andre så også på