Sinful

Alle anmeldelser

Sinful

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Passionfruit
Passionfruit

Noen av oss er mer lidenskapelige enn andre, har kanskje større lyster og har oftere behov for tilfredsstillelse. Det er naturlig og noe man...

Sinful

Man må leve livet litt, og man skal ha det bra med seg selv. Det er det flere måter å oppnå på, avhengig på hva man liker og hva man er ute etter. Trenger man kroppslig nærhet med noen, eller bare en form for tilfredsstillelse, så er det mye man kan få hjelp med. Det ideelle er kanskje å ha en partner, men har man ikke det, så er butikker som Sinful midt i blinken. Og det gjelder faktisk uansett om man har erfaring rent seksuelt eller ikke. Les vår anmeldelse av Sinful for å få litt mer informasjon, så kanskje kan du også få litt inspirasjon? Man vet jo aldri, og litt hjelp på veien kan man jo ikke forakte, eller hva?

Hva du bør vite om Sinful
Dette er sannsynligvis en større butikk enn du selv aner. Den er den største i sin bransje i Norden, og har mottatt flere priser siden oppstarten. Så noe riktig har de gjort siden de satte i gang eventyret i 2008, og det har nok noe å gjøre med at de setter kunden i fokus. Det er mye lettere å få suksess da, når man fokuserer på fornøyde kunder, i stedet for å tenke på hvordan man kan tyne ut hver eneste lille krone. Så det er bra, og er også noe som du som kunde kan sette din lit til. Med tanke på at det er en erotisk butikk så vil man jo gjerne ha tillit til den også, tross alt, og det kan du definitivt ha til Sinful.

OG når du handler der så er det gratis frakt for kjøp over 800 kroner, og en rask leveranse til tross for at lageret deres er i Danmark. Du har gode vilkår for kjøp, og du kan i det hele tatt handle der uten å bekymre deg for mye.

Hva du kan kjøpe
Vi skal nok ikke gå altfor mye i detalj når det gjelder hva man kan kjøpe hos Sinful, for det sier i stor grad seg selv hva man kan finne. De har kategorier for kvinner, menn, par, fetisjer og ta gjerne en titt på merkene også. Om du har litt kjennskap til hva som er bra, så vet du også hva du skal se etter. Om du ikke har det, så kan merkene gi deg en god pekepinn på det generelle utvalget hos Sinful.

Uansett hva du velger å kjøpe så er det høy kvalitet, og trygghet i kjøpet ditt, hvor pakker kommer anonymt. Så slipper du noen rare blikk fra postbud, ikke at det er noe flat i å kjøpe fra Sinful. Men vi vet jo hvordan de fleste tenker rundt dette. Vil du ha litt krydder i hverdagen, eller gjenopplive sexen med partneren din, så er dette et veldig godt sted å starte. Så ta en titt hos Sinful!

VI oppfordrer de av dere som har handlet der til å skrive til oss og fortelle om det. Vi venter på deres innspill!