LadyComp Pearly Daysy

Alle anmeldelser

LadyComp Pearly Daysy

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

LadyComp Pearly Daysy

Prøver du å blir gravid? Eller er du ute etter et hormonfritt prevasjonsalternativ? Det utvikles stadig nye produkter innen dette segmentet og LadyComp Pearly Daysy er en nettbutikk som fokuserer på produkter innen dette segmentet. Når det kommer til denne type produkt er det likevel viktig at du gjør litt undersøkelser for å forsikre deg om at du velger en pålitelig forhandler av trygge produkter.Her på denne siden kan du lese informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har erfaringer med dette selskapet slik at du enkelt kan finne ut om dette er en butikk for deg.

Om LadyComp Pearly Daysy
LadyComp Pearly Daysy er produkter som selger via PFC Nordic, et selskap som har drevet med markedsføring, salg og import av denne typen produkter siden 1998. PFC står for personlig fruktbarhetscomputer, et måleinstrument som er brukes for å fortelle deg hvor du er i syklusen og gi deg informasjon om når det er mulig for deg å bli gravid og når det ikke er mulig. Ved hjelp av denne informasjonen hevder produsenten at PFC både kan brukes som prevensjon og for å planlegge graviditet. 

Produkter og tjenester av LadyComp Pearly Daysy
Hos denne nettbutikken finner du salg av ulike varianter og modeller av PFC. På nettsiden finner du tre ulike PFC modeller; Ladycomp 6B, Ladycomp 6, Ladycomp 8 og Pearly 2. I tillegg finner du tilbehør som sensorer, ladere, minnekort og USB kabler. Nettbutikken selger også et utvalg av kremer som har som formål å balansere å styrke syklusen fra eggløsning til mens, øke blodtilførsel til klitoris og booste testosteronet. Når du handler fra denne nettbutikken vil pakken sendes med Bring, og fraktbeløpet beregnet ut i fra størrelsen og vekten på pakken. Dersom du bestiller en pakke men ikke henter den kan selskapet kreve at du betaler en avgift på 370kr. Når du kjøper en PFC har du 2 års garanti som omfatter material- og fabrikasjonsfeil. Nettbutikken følger den Norske angrerettloven som automatisk gir deg 14 dagers angrerett, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge varen fremstår som ny, ubrukt og i originalemballasjen. På nettsiden finner du også en rekke ulike artikler og studier om PFC og hvordan det fungerer. Du kan også lese om ulike brukererfaringer og hvilken dokumentasjon som ligger til grunn for måleenhetene. Du kan også finne tutorials og opplæringsfilmer som forteller deg hvordan du bruker PFC og som gir mer informasjon om hvordan det fungerer. Dersom du ønsker å komme i kontakt med selskapet kan du kontake de via telefon, e-post eller besøke de på deres adresse i Sandnes

Komplimenter, klager og tips om LadyComp Pearly Daysy
Har du benyttet deg av noen av produktene eller tjenestene til denne nettbutikken? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din erfaring for at vi skal kunne hjelpe deg og alle våre lesere med å finne de beste alternativene på nett. Si gjerne litt om produktet, brukervennligheten, servicen, kvaliteten, leveringstiden eller annen informasjon du tror kan være verdifull for andre som vurderer å handle fra denne nettbutikken.