Kids Paradise Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Kids Paradise

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jasen Ruecker
Jeg har nylig kjøpt en køyeseng fra Kids Paradise, og jeg må si at opplevelsen min var utrolig positiv. Fra begynnelsen av prosessen til levering var alt sømløst. Nettstedet deres hadde et bredt u...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En Utrolig positiv opplevelse hos Kids Paradise

  Jeg har nylig kjøpt en køyeseng fra Kids Paradise, og jeg må si at opplevelsen min var utrolig positiv. Fra begynnelsen av prosessen til levering var alt sømløst. Nettstedet deres hadde et bredt utvalg av senger i alle størrelser og stiler. Det tok meg noen minutter å finne den perfekte sengen for mine barn, men det var verdt det. Bestillingen ble behandlet raskt, og jeg fikk konstant oppdateringer om når sengene ville bli levert. Leveransen kom til rett tid, og de vakre køyesengene som vi bestilte så enda bedre ut i virkeligheten enn på nettstedet. Byggeprosessen var ganske enkel takket være de tydelige instruksjonene som fulgte med produktet, selv for noen som meg med begrenset DIY-erfaring! Det beste av alt er at barna elsker sine nye senger! De sover nå mer trygt og bekvemmelig hver kveld i rommene sine.


Andre så også på