Kids Paradise

Alle anmeldelser

Kids Paradise

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Kids Paradise

Når man har barn så må man i stor grad tenke praktisk rundt det. Med mindre man har mye penger slik at man ikke behøver å tenke på det, så er det alltids bekymringer og ting man må gå gjennom. Seng, klær, mat og mye annet er nødvendig. Men det finnes heldigvis gode alternativ for handel, som for eksempel det Kids Paradise tilbyr. Det er en spesiell butikk på mange måter, og her kan du få lest gjennom vår anmeldelse. Vi skal forsøke å gi deg alle relevante detaljer og viktig informasjon, slik at du har litt bedre erfaring rundt butikken før du selv handler der. Høres ikke det ut som en god plan? Om du synes det, så les gjerne videre og la oss og våre lesere hjelpe deg!

Hva du bør vite om Kids Paradise
Det er umiddelbart mye bra med denne butikken, og mye som er verdt å vite om. Det er ikke som alle andre barnebutikker, da de i større grad fokuserer på søvn for barn. Og har du hatt barn som sliter med å sove så vet du akkurat hvor verdifullt litt hjelp til det kan være. Kids Paradise er en norsk butikk, og er eid av Drømmerom. Det er også en spennende butikk for øvrig. Men denne har vært i gang helt tilbake siden 2007, og har hatt veldig suksess med det de har drevet med også. Det er jo greit for oss som kunder, og gjør at man kan stole litt mer på dem.

Så er det også gode vilkår, som blant annet at du har hele fem års garanti for det du kjøper der, og du har prisgaranti. Sistnevnte er spesielt verdifullt, for det gjør i stor grad at produktene du får kjøpt der er de billigste på markedet, for også de aller beste sengene de har.

Sortimentet hos Kids Paradise
Det er noe for alles smaker, og som sagt så er fokuset i stor grad på senger for barn. Det betyr køyesenger, enkeltsenger, senger med tema og lignende. Om du trenger en seng til baby så er dog ikke dette stedet for deg. Utvalget er godt, og det at de selger i så mange ulike kategorier er bare en styrke som i stor grad forklarer deres suksess. Det er også tilgjengelig å kjøpe madrasser, noe man naturligvis trenger når det kommer til senger, så alle dine behov blir dekket.

Så er det interessant at de har forsøkt å utvide fokuset, ved at de også selger Airtrack og Turnutstyr i en egen kategori. De har også en annen kategori for Andre Produkter, hvor du kan finne massevis av interessante varer. Det er rett og slett mer innhold hos Kids Paradise enn man kanskje skulle anta, så hvorfor ikke ta en titt. Når så mange andre nordmenn har gjort det og har vært fornøyde, så er det vel til å stole på?

Om du er en av dem som har handlet der så vennligst fortell oss om det. Vi venter på deg!