Girlofnorth Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Girlofnorth

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

N
Nelson
Jeg har nettopp hatt en fantastisk handleopplevelse på GirlofNorth.no! Nettsiden er oversiktlig og lett å navigere, noe som gjorde shoppingen veldig enkel. Ikke bare det, men utvalget av klær var i...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastiske Unike Klær hos GirlofNorth

  Jeg har nettopp hatt en fantastisk handleopplevelse på GirlofNorth.no! Nettsiden er oversiktlig og lett å navigere, noe som gjorde shoppingen veldig enkel. Ikke bare det, men utvalget av klær var imponerende - jeg fant mange skjulte skatter og unike produkter som jeg ikke hadde sett andre steder før. Jeg ble spesielt imponert over kvaliteten på klærne jeg kjøpte. Alt virket solid og godt laget, og ingenting var ødelagt eller dårlig sydd. Jeg følte virkelig at produktene var håndplukket med hjerte og sjel for meg. Leveringen gikk også raskt og problemfritt. Varene mine ankom innen den angitte tidsrammen, pakket pent i esker som beskyttet de mot skader under transport. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale GirlofNorth til alle som leter etter klesbutikker på nettet! Deres brede utvalg av nøye utvalgte produkter, kombinert med enkel nettshopping og rask levering, gjør denne butikken til et fantastisk valg for enhver anledning!


Andre så også på