Amor Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Amor

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Lexus
Jeg har nylig kjøpt et produkt fra nettbutikken 'Amor', og jeg kan ærlig si at jeg er veldig fornøyd med min kundeopplevelse. Fra start til slutt var det enkleste og mest stressfrie shoppingoppleve...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Min positive opplevelse med "Amor"

  Jeg har nylig kjøpt et produkt fra nettbutikken 'Amor', og jeg kan ærlig si at jeg er veldig fornøyd med min kundeopplevelse. Fra start til slutt var det enkleste og mest stressfrie shoppingopplevelsen jeg noensinne har hatt! Det første som imponerte meg var den diskrete fraktprosessen. Pakken ble sendt samme dag, og kom raskt frem uten noen referanser til hva som var inni pakken. Da jeg åpnet pakningen ble jeg overveldet av kvaliteten på produktet. Det oversteg virkelig mine forventinger - alt fra designet til materialkvaliteten tydet på at dette var et virkelig eksklusivt sexleketøy. En annen fantastisk funksjon hos Amor er deres prisgaranti; de matchet prisen på produktet mitt etter å ha søkt rundt i ulike butikker, noe jeg satte stor pris på. Alt i alt hadde du virkelig ingen problemer eller skuffelser under denne handelen. Kundeservice er utrolig hjelpsomme hvis du noen gang trenger dem også!


Andre så også på