Elon Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Elon

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

G
Graham
Jeg har nylig hatt en flott opplevelse med elektronikkjeden Elon. De tilbyr et stort utvalg av spennende produkter til konkurransedyktige priser, og deres over 600 små og mellomstore butikker i Nor...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Kundeservice hos Elon

  Jeg har nylig hatt en flott opplevelse med elektronikkjeden Elon. De tilbyr et stort utvalg av spennende produkter til konkurransedyktige priser, og deres over 600 små og mellomstore butikker i Norden gjør det enkelt å finne en nær deg. Det som virkelig skiller seg ut for meg er deres fantastiske kundeservice. Personalet hadde stor produktkunnskap og var alltid villige til å hjelpe og svare på eventuelle spørsmål jeg hadde om produktene jeg var interessert i å kjøpe. I tillegg kunne de også gi meg råd om tjenester som kunne gjøre hverdagen min enklere. Jeg føler virkelig at Elon er nære og lokale samtidig med at de har et bredt utvalg av produkter som passer for alle typer kunder. Jeg vil definitivt anbefale denne butikken når man trenger nye elektronikkprodukter eller ønsker god service!


Andre så også på