Expondo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Expondo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Crona
Jeg har nylig handlet på Expondo og jeg må si at jeg er mer enn fornøyd med min opplevelse. De hadde et stort utvalg av produkter til gode priser, perfekt for restaurant-, industri- og håndverksbra...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Proffutstyr hos Expondo - Min personlige erfaring

  Jeg har nylig handlet på Expondo og jeg må si at jeg er mer enn fornøyd med min opplevelse. De hadde et stort utvalg av produkter til gode priser, perfekt for restaurant-, industri- og håndverksbransjen. Jeg fant alt jeg trengte uten problemer på nettsiden deres. Jeg setter stor pris på at de har fokus på kvalitet, og alle produktene jeg kjøpte levde absolutt opp til mine forventninger. Leveringen var også veldig rask, noe som gjorde hele prosessen smidig og enkel. En annen ting som imponerte meg var kundeservicen deres. Da jeg hadde noen spørsmål angående en av produktene før bestillingen, var det lett å få svar fra deres hjelpsomme kundeservice teamet over telefon. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Expondo til andre som leter etter høykvalitetsprodukter til rimelige priser for sin bedrift eller hobbyprosjekter!


Andre så også på