Australian Bodycare

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 8
Pris 10
Levering 10

Totalt

9
100.0% vil kjøpe her igjen

Australian Bodycare

Australian Bodycare fører hudpleieprodukter for problemhud, og de har også en norsk nettbutikk. Varene er formulert med australsk tetreolje, som er kjent for å bekjempe og forebygge mange ulike hudproblemer. Kjenner du til produktene til Australian Bodycare? Eller kanskje du har brukt tetreolje før? Hva er det som skiller disse varene fra andre som også bruker denne eteriske oljen? Om du lurer på hva som gjør dette merket spesielt, kan du gjerne lese videre og ta en titt på produktanmeldelsene som leserne våre har skrevet. Du kan til og med legge igjen din egen, det setter vi pris på!

Om Australian Bodycare

Australian Bodycare ble etablert i 1992 og er tilstede i en rekke europeiske land. De spesialiserer seg på hud- og hårpleieprodukter spesialformulert for problemhud, med tetreolje som den viktigste ingrediensen. Nesten alle produktene deres er veganske, og de inneholder kun naturlige parfymestoffer. Formuleringene blir dermatologisk testet og bedriften lover at produktene passer de fleste hudtyper. Selv om varene kan kjøpes andre steder som Mecindo, Lyko, Vita, Amazon, Blivakker osv, tilbyr de fornøydhetsgaranti kun dersom man handler direkte fra den norske nettbutikken til Australian Bodycare. På nettsiden er det mulig å lese mange guider om ulike utfordringer ved hud- og hårpleie. Temaene de berører omfatter barbering, fotpleie, intimpleie, munnpleie, hårtap, ansiktspleie og veldig mye mer.

Produktene til Australian Bodycare

Varene til Australian Bodycare deler seg inn i følgende kategorier: Kroppspleie, hår og hodebunn, intimpleie, ansiktspleie og munn. Når du handler kan du også velge produktene ved å klikke på problemkategorien du ønsker å ta tak i. Dette kan være for eksempel cellulitt, akne, barberingsrelaterte problemer, fot og hælproblemer, strekkmerker, eller utfordringer med flass eller hårtap. Det er likevel viktig å merke seg at disse produktene ikke er medisiner, men kroppspleieprodukter til daglig bruk. Fra tid til annen kommer det også pakketilbud som et billigere alternativ, i motsetning til å kjøpe varene hver for seg.

Hvorfor tetreolje?

Tetreolje, eller tea tree oil, har økt i popularitet de siste årene. Det er en eterisk olje som utvinnes fra et australsk tre ved navn Melaleuca Alternifolia. Treet vokser i den gjørmete regnskogen i New South Wales regionen i Australia. Den har vært brukt av de lokale urfolk i tusener av år på grunn av de eksepsjonelle hudvennlige og helbredende egenskapene. For eksempel brukes den til å behandle insektbitt, hudinfeksjoner eller brannsår. Det som gjør denne oljen unik er at den er bakteriedrepende, samtidig som den ikke påvirker hudens normale flora. Det vil si at denne oljen er effektiv i behandlingen av hudproblemer, samtidig som den er skånsom. Ifølge Australian Bodycare kan oljen brukes både for å behandle og forebygge hudproblemer.

Erfaringer med Australian Bodycare

Om du er opptatt av naturlig hår- og hudpleie har du garantert hørt om tetreolje før. Men har du faktisk testet produktene til Australian Bodycare? Hvilke er dine favoritter? Har du handlet produktene i nettbutikken deres, eller gjennom en annen leverandør? Fortell oss gjerne om din handleopplevelse. Dine erfaringer kan være nyttige for mange andre. Er det en god idé å shoppe i denne nettbutikken, eller er det best å la være?

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

H
Hilpert 1 år siden
9
Jeg har nylig prøvd produktene til Australian Bodycare og jeg kan ærlig si at jeg er veldig fornøyd med kjøpet. Dette merket skiller seg virkelig ut når det gjelder problemløsende hudpleiepr...

Alle anmeldelser ( 1 )

Effektiv problemløsende hudpleie med Australian Bodycare

Jeg har nylig prøvd produktene til Australian Bodycare og jeg kan ærlig si at jeg er veldig fornøyd med kjøpet. Dette merket skiller seg virkelig ut når det gjelder problemløsende hudpleieprodukter takket være deres bruk av Tea Tree Oil. Produktene var enkle å bruke og de oppfylte alle mine forventninger. Huden min føles ren, myk og fuktet etter bruken av produktene. Jeg har også lagt merke til en reduksjon i kviser og urenheter på huden min siden jeg begynte å bruke disse produktene. Hva som virkelig står ut når det gjelder Australian Bodycare er imidlertid selskapets kundeservice. De var svært hjelpsomme da jeg hadde spørsmål om produktene deres, noe som gjorde at hele kjøpsprosessen enda lettere og bedre. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale dette merket til alle som ønsker seg effektive produkter for å løse hudproblemer på en naturlig måte!

H
Hilpert 1 år siden
Bestille
8
Service
8
Pris
10
Levering
10
Totalt
9
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!