Australian Bodycare Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Australian Bodycare

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hilpert
Jeg har nylig prøvd produktene til Australian Bodycare og jeg kan ærlig si at jeg er veldig fornøyd med kjøpet. Dette merket skiller seg virkelig ut når det gjelder problemløsende hudpleieprodukter...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Effektiv problemløsende hudpleie med Australian Bodycare

  Jeg har nylig prøvd produktene til Australian Bodycare og jeg kan ærlig si at jeg er veldig fornøyd med kjøpet. Dette merket skiller seg virkelig ut når det gjelder problemløsende hudpleieprodukter takket være deres bruk av Tea Tree Oil. Produktene var enkle å bruke og de oppfylte alle mine forventninger. Huden min føles ren, myk og fuktet etter bruken av produktene. Jeg har også lagt merke til en reduksjon i kviser og urenheter på huden min siden jeg begynte å bruke disse produktene. Hva som virkelig står ut når det gjelder Australian Bodycare er imidlertid selskapets kundeservice. De var svært hjelpsomme da jeg hadde spørsmål om produktene deres, noe som gjorde at hele kjøpsprosessen enda lettere og bedre. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale dette merket til alle som ønsker seg effektive produkter for å løse hudproblemer på en naturlig måte!


Andre så også på