PROWHITENING Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

PROWHITENING

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Dan Baumbach
Jeg kjøpte PROWHITENING tannblekinstrips nylig og det har vært en fantastisk opplevelse. Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Prosessen var enkel og smertefri, jeg trengte bare å plassere stripsen...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Sterkt anbefalt for å få øyeblikkelige hvite tenner på kort tid!

  Jeg kjøpte PROWHITENING tannblekinstrips nylig og det har vært en fantastisk opplevelse. Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Prosessen var enkel og smertefri, jeg trengte bare å plassere stripsene på tennene mine i 30 minutter før jeg tok de av. Etter første gangs bruk kunne jeg allerede se forskjellen - tennene mine så mye hvitere ut! Det som virkelig imponerte meg var den 100% fornøyd garanti. Det gjorde meg trygg på at hvis noe ikke fungerte som det skulle, ville kundeservice lett kunne hjelpe meg. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale PROWHITENING til alle som ønsker en profesjonell tannbleking hjemme. Produktet er effektivt, rimelig og viktigst av alt - gir fantastiske resultater!


Andre så også på