ProWhitening

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 8
Pris 8
Levering 10

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

ProWhitening

Smilet ditt er noe av det første folk legger merke til når de møter deg. Rette, hvite tenner er ikke lenger bare for kjendiser. Fremskritt innen kosmetisk tannbehandling de siste årene har gjort tannbleking tryggere og rimeligere for nesten alle som ønsker et lysere smil. Men hvorfor er det viktig å ha et hvitt smil? Tennene bør tas godt vare på, og vi bør sørge for at det er i god stand. Vi kan ta vare på tennene våre på måter som inkluderer å bruke tannbørste og tannkremen, tanntrå eller skyllevann. De fleste som får tannbleking sier at de gjør det for å øke selvtilliten og få selvtilliten som kommer av å ha et godt smil. Det er ingen tvil om at tannfarge er en nøkkelfaktor i måten du forholder deg til mennesker på. Les gjennom ærlige kundeanmeldelser av ProWhitening her for å vite mer om selskapet.

Om ProWhitening

ProWhitening har solgt profesjonell tannbleking siden 2015. ProWhitening startet våren 2015 med et ønske om å friske opp smilet. ProWhitening sitt oppdag startet da at tannbleking hos tannlegen var alt for dyrt. Eksisterende hjemmeblekingskit ble for komplisert og tidskrevende med munnskinner og rennende blekingsmiddel, dette var i tillegg svært overpriset. Det måtte finnes en bedre løsning. Etter flere måneder med kommunikasjon med fagfolk og leverandører, samt runder med testing kom vi sommeren 2015 opp med produktet du nå kan få kjøpt her, ProWhitening tannblekingsstrips. De er stolte av å presentere et svært enkelt og brukervennlig produkt som effektivt bleker tennene uten at det koster skjorta. ProWhitening er i tillegg svært skånsom mot tenner og tannkjøtt og inneholder ikke hydrogenperoxid, dette gjør at du ikke vil merke ising og annen irritasjon under og etter bruk.

Produkter hos ProWhitening

ProWhitening selger produkter som skal gi hvite tenner. ProWhitening er så sikre på at du kommer til å bli fornøyd med ProWhiteing at vi tilbyr deg en 100% fornøydhetsgaranti. Garantien deres kan du lese mer om under deres FAQ på deres nettside. ProWhitening hevder å levere raskt og effektivt direkte til din postkasse uten fordyrende mellomledd. Du har kanskje de sunneste tennene og det retteste smilet, men du er ikke immun mot skadene som alle møter fra daglig mat og drikke. Mat, kaffe, te og brus flekker tennene våre over tid. Etter den riktige blekingsprosedyren vil du umiddelbart merke forskjellen uten å måtte "filtrere" og/eller redigere bildene dine. Tannbleking vil bidra til å bekjempe flekker fra daglig mat og drikke. Hvis du er selvbevisst om rynker, kan tannbleking være et godt alternativ for deg! I stedet for å fokusere på rynker, er det mer sannsynlig at folk fokuserer på det lyse hvite smilet ditt. Dette vil trekke oppmerksomheten bort fra synligheten av omkringliggende rynker, aknearr og rynker. Tannbleking koster ikke så mye som en plastisk kirurgi! Et touch-up-sett etter en behandling på kontoret vil være nok til å forlenge effekten av tannblekingen din. Kombinasjonen av tannbleking pluss en forsterker hjemme er en liten prislapp som gir store resultater.

Erfaringer med ProWhitening

Har du testet tannbleking tidligere? Vi vil gjerne høre om erfaringen du hadde med selskapet. Oppnådde du ønsket effekt? Levde produktene opp til dine forventninger? Leverte de bestillingen din i tide? Fikk du verdi for pengene? Din tilbakemelding vil bli utrolig verdsatt.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

D
Dan Baumbach 2 år siden
8.5
Jeg kjøpte PROWHITENING tannblekinstrips nylig og det har vært en fantastisk opplevelse. Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Prosessen var enkel og smertefri, jeg trengte bare å plassere s...

Alle anmeldelser ( 1 )

Sterkt anbefalt for å få øyeblikkelige hvite tenner på kort tid!

Jeg kjøpte PROWHITENING tannblekinstrips nylig og det har vært en fantastisk opplevelse. Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Prosessen var enkel og smertefri, jeg trengte bare å plassere stripsene på tennene mine i 30 minutter før jeg tok de av. Etter første gangs bruk kunne jeg allerede se forskjellen - tennene mine så mye hvitere ut! Det som virkelig imponerte meg var den 100% fornøyd garanti. Det gjorde meg trygg på at hvis noe ikke fungerte som det skulle, ville kundeservice lett kunne hjelpe meg. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale PROWHITENING til alle som ønsker en profesjonell tannbleking hjemme. Produktet er effektivt, rimelig og viktigst av alt - gir fantastiske resultater!

D
Dan Baumbach 2 år siden
Bestille
8
Service
8
Pris
8
Levering
10
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!