Boardshop Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Boardshop

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Bruen
Jeg hadde en utrolig positiv opplevelse hos Boardshop. De har virkelig et bredt utvalg av snowboard- og skiutstyr, samt andre produkter for den fartsfylte livsstilen. Da jeg ankom butikken, ble je...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk service med stort utvalg Tusen takk :)

  Jeg hadde en utrolig positiv opplevelse hos Boardshop. De har virkelig et bredt utvalg av snowboard- og skiutstyr, samt andre produkter for den fartsfylte livsstilen. Da jeg ankom butikken, ble jeg møtt av svært vennlige ansatte som var kunnskapsrike om produktene sine. De hjalp meg å finne det perfekte utstyret for mine behov og ga meg gode råd om hvordan jeg kunne ta vare på det. Etter å ha kjøpt snowboardet mitt fra Boardshop, dro jeg rett til fjellet for å teste det. Jeg var så imponert over ytelsen og komforten at jeg visste at dette ville være min nye favorittbutikk når det gjaldt sportsutstyr. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Boardshop til alle som er interessert i kvalitetsprodukter for en aktiv livsstil. Takk igjen for den fantastiske opplevelsen!


Andre så også på