Birk Sport

Alle anmeldelser

Birk Sport

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo AliExpress
AliExpress

Selv om det fortsatt er vanlig å handle i fysiske butikker, kan vi ikke legge skjul på at det er mye lettere å handle via nett. D...

Logo Dresslily
Dresslily

Man kan alltids behøve noe nytt til garderoben. Det trenger ikke nødvendigvis å være fra Gucci, men noe fint skader ikke....

Logo ChicMe
ChicMe

Det er alltid gøy og spennende når man kjøper seg noe nytt å ta på seg. Det er ikke sånn at det nødven...

Logo Climbing247.no
Climbing247.no

Det føles som om det er vanskeligere å være aktiv i hverdagen. Det er så mye annet å man er opptatt med og transport...

Birk Sport

Er det noe nordmenn er så er det det at vi er aktive. Kanskje ikke i akkurat like stor grad som tidligere, men om si sammenligner oss med resten av verden så kommer vi godt ut av det. Og det er jo forhåpentligvis noe som kommer til å fortsette å være sånn, og da er det bra med butikker som Birk Sport. Det er en butikk som har alt du trenger for å være aktiv, uansett om du har erfaring med den eller ikke. Så les gjerne vår anmeldelse her, og se om vi kan hjelpe deg med informasjon som kan være nyttig å ha. Da får du kanskje også gode nye tips om hvor du bør handle deretter!

Hva du bør vite om Birk Sport
Det er en veldig god butikk for handel, først og fremst fordi at det er en sykkelbutikk. Det er jo noe som mange bruker i både hverdagen og når de for eksempel skal til jobb. Igjen, nordmenn er veldig aktive, så det sier seg selv at sykler er noe vi benytter oss mye av. Så det er bra med en norsk variant som man i stor grad kan stole på, og som gjør at det er mange nordmenn som handler der, naturlig nok. Det forklarer en del av deres suksess, men det er jo helt avgjørende at den holder på med kvalitet. Ellers hjelper det jo tross alt ikke så mye!

Det er også fine fordeler der, ved at du blant annet får gratis frakt, og at du får sykkelen levert ferdigmontert hjem. Det er en flott fordel, og det er en fri retur i tillegg til at man har gratis frakt. Det er fine ting å få med seg, hvor man på en måte får i pose og sekk med høy kvalitet og gode vilkår.

Hva du kan kjøpe hos Birk Sport
Som sagt så er sykler fokuset, og da er det også et veldig godt utvalg. De har passet på å være nøye med dette, så det innebærer at du får sykler i alle størrelser og prisklasser. For øvrig har de også en kategori for Elsykkel, om det er av interesse, og det er jo flere og flere kjøper i disse dager. Det er vanskelig å overdrive alt det store utvalget av sykler som finnes hos Birk Sport, og sånn sett ville vi faktisk oppfordret deg til å ta en titt selv.

I tillegg til sykler har de kategorier som Klær, Utstyr og Deler, og alt er fokusert på aktivitet med sykkel. Det er interessant og veldig høy kvalitet på det de driver med. Noe man blant annet også kan de på utvalget av varmerker som de har. Det er i det hele tatt veldig mye å skryte av når det gjelder Birk Sport, så hvorfor ikke ta en rask titt?

Er du en av dem som har handlet hos Birk Sport og har noe du vil dele? Gjør gjerne det, det er derfor vi er her!