Billige-Tester.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Billige-Tester.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Mohammad
Jeg er veldig fornøyd med å ha handlet på Billige-Tester.no for mine graviditetstester og eggløsningstester. Bestillingen min ble levert raskt og diskret, akkurat som det var lovet på nettsiden der...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk opplevelse hos Billige-Tester.no

  Jeg er veldig fornøyd med å ha handlet på Billige-Tester.no for mine graviditetstester og eggløsningstester. Bestillingen min ble levert raskt og diskret, akkurat som det var lovet på nettsiden deres. Produktene selv virket nøyaktige og enkle å bruke, noe jeg satte stor pris på. Jeg var også imponert over utvalget av fruktbarhetsprodukter til salgs på nettstedet deres - det hadde alt jeg trengte og mer til! Og prisen kan ikke slås når det gjelder andre steder både fysisk eller virtuelt butikker i Norge. Totalt sett vil jeg anbefale Billige-Tester.no til noen som søker gode priser, kvalitetsprodukter og trygge leveranser når du bestiller graviditetstester eller andre fruktbarhetsartikler online. Takk for god service!


Andre så også på