Racketspesialisten Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Racketspesialisten

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Dena
Da jeg kjøpte min nye tennisracket, var jeg usikker på hva slags racket som ville passe meg best. Derfor besøkte jeg Racketspesialisten for å få hjelp og veiledning fra ekspertene deres. Jeg ble f...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utmerket service hos Racketspesialisten

  Da jeg kjøpte min nye tennisracket, var jeg usikker på hva slags racket som ville passe meg best. Derfor besøkte jeg Racketspesialisten for å få hjelp og veiledning fra ekspertene deres. Jeg ble fornøyd med servicen de ga meg. De tok seg tid til å høre på mine behov og ønsker, og kom så med gode råd om hvilken type racket som ville passe meg best. Jeg følte at de virkelig hadde kunnskap om produktene sine. I butikken fant jeg et stort utvalg av ulike tennisracketer fra kjente merkevarer som Babolat, Wilson, Head og Yonex. Det var også bra at de ikke bare hadde tennisracketer, men også racketer for andre sporter som badminton, squash og padel. Det eneste negative var at prisene var litt høyere enn i noen andre butikker, men det er verdt det når man får god service og kvalitetsprodukter. Alt i alt vil jeg anbefale Racketspesialisten til alle sportsentusiaster der ute!


Andre så også på