Treningspartner.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Treningspartner.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Eula Schmeler
Jeg har nettopp kjøpt treningsutstyr fra Treningspartner.no og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Fra begynnelsen til slutten var alt enkelt og problemfritt. Deres nettside er veld...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk opplevelse med Treningspartner.no

  Jeg har nettopp kjøpt treningsutstyr fra Treningspartner.no og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Fra begynnelsen til slutten var alt enkelt og problemfritt. Deres nettside er veldig brukervennlig og det var enkelt å finne akkurat hva jeg lette etter. Bestillingen tok kun noen få minutter, og de hadde rask levering som fikk produktene mine sendt hjem til meg innenfor kort tid. Treningsapparatene mine ble også levert i god stand og var enkle å montere selv. Jeg vil absolutt anbefale Treningspartner.no til alle som leter etter kvalitetstreningutstyr for både hjemmebruk eller på arbeidsplassen. Dette selskapet har virkelig stort utvalg når det kommer til treningaspparater, inkludert tredemøller, crosstrainer, romaskiner ++ Totalopplevelsen min hos Treningspartner.no har vært flott, takket være deres effektive nettbutikk lett-reachable telefon nummer.


Andre så også på