Treningspartner

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 8
Pris 8
Levering 8

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Treningspartner

Anmeldelse av Treningspartner

Treningspartner er en spesialbutikk for treningsutstyr og treningsapparater. Butikken tilbyr et bredt utvalg av produkter for hjemmetrening, bedrifter, treningssentre og toppidrett. Med sin nettbutikk og showroom i Lier, er de en pålitelig kilde for alle som ønsker å investere i kvalitetstrening.

Kundeservice og brukervennlighet

En av de første tingene jeg la merke til med Treningspartner var deres fremragende kundeservice. De tilbyr en rekke kontaktalternativer, inkludert en telefonlinje og en live chat, som gjør det enkelt å få hjelp når man trenger det. De ansatte er svært kunnskapsrike og hjelpsomme, og svarer raskt på alle henvendelser. I tillegg er nettsiden deres enkel å bruke og navigere, med et intuitivt design og en tydelig struktur.

"Jeg liker hvordan Treningspartner legger stor vekt på kundeservice og brukervennlighet. Det gjør hele kjøpsopplevelsen så mye bedre!" - Ukjent

Produktutvalg og kvalitet

Treningspartner tilbyr et imponerende utvalg av treningsutstyr og treningsapparater. Uansett om du er ute etter en tredemølle, crosstrainer, romaskin, spinningsykkel, styrkeapparat eller vektskiver, har de noe for enhver treningsentusiast. De samarbeider også med anerkjente merkevarer som Inspire Fitness, Schwinn Fitness og First Degree Fitness, noe som garanterer høy kvalitet og pålitelighet.

Produktene deres er slitesterke, ergonomiske og funksjonelle, og gir en optimal treningsopplevelse. Jeg har selv investert i noen av deres produkter, og har blitt imponert over kvaliteten og holdbarheten. Treningspartner leverer virkelig når det gjelder å tilby pålitelige treningsprodukter.

Priser og tilbud

En av de største fordelene med å handle hos Treningspartner er de konkurransedyktige prisene og de stadige tilbudene de har. Butikken har ofte kampanjer og rabatter, noe som gjør det mulig å gjøre gode kjøp og spare penger. De tilbyr også fri frakt på ordre over 1000 kr, noe som gjør det enda mer tiltrekkende å handle hos dem.

"Prisene hos Treningspartner er virkelig konkurransedyktige. Jeg har funnet noen fantastiske tilbud her!" - Ukjent

Konklusjon

Til slutt vil jeg absolutt anbefale Treningspartner til alle som er på utkikk etter treningsutstyr av høy kvalitet. Deres utvalg av produkter er imponerende, og deres kundeservice er eksepsjonell. Med deres konkurransedyktige priser og stadige tilbud, er de virkelig en pålitelig partner for alle treningssøkende. Ta en titt på deres nettbutikk og opplev det selv!

Hvis du allerede har handlet hos Treningspartner, vil vi gjerne høre dine erfaringer. Vennligst legg igjen en anmeldelse nedenfor og del dine meninger med oss og andre kunder!

Informasjon

Ringeriksveien 16, Postboks 567
3412 Lierstranda
Ringeriksveien 16, Postboks 567
Tyskland
salg@treningspartner.no
40003448

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

E
Eula Schmeler 1 år siden
8.5
Jeg har nettopp kjøpt treningsutstyr fra Treningspartner.no og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Fra begynnelsen til slutten var alt enkelt og problemfritt. Deres nettside...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastisk opplevelse med Treningspartner.no

Jeg har nettopp kjøpt treningsutstyr fra Treningspartner.no og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Fra begynnelsen til slutten var alt enkelt og problemfritt. Deres nettside er veldig brukervennlig og det var enkelt å finne akkurat hva jeg lette etter. Bestillingen tok kun noen få minutter, og de hadde rask levering som fikk produktene mine sendt hjem til meg innenfor kort tid. Treningsapparatene mine ble også levert i god stand og var enkle å montere selv. Jeg vil absolutt anbefale Treningspartner.no til alle som leter etter kvalitetstreningutstyr for både hjemmebruk eller på arbeidsplassen. Dette selskapet har virkelig stort utvalg når det kommer til treningaspparater, inkludert tredemøller, crosstrainer, romaskiner ++ Totalopplevelsen min hos Treningspartner.no har vært flott, takket være deres effektive nettbutikk lett-reachable telefon nummer.

E
Eula Schmeler 1 år siden
10
Bestille
8
Service
8
Pris
8
Levering
8.5
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!