Bangerhead Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Bangerhead

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Monahan
Jeg har nylig handlet på Bangerhead.no og jeg må si at min erfaring var meget positiv. De har et stort utvalg av skjønnhetsprodukter til konkurransedyktige priser, noe som gjorde min surfing på der...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk opplevelse på Bangerhead.no

  Jeg har nylig handlet på Bangerhead.no og jeg må si at min erfaring var meget positiv. De har et stort utvalg av skjønnhetsprodukter til konkurransedyktige priser, noe som gjorde min surfing på deres nettsider så verdt det. Leveringen var rask og produktene er av høy kvalitet. Jeg er imponert over hvor enkelt hjemmesiden var å navigere slik at jeg selv med mitt mangelfulle kunnskap om skjønnhetsprodukter kunne finne de produktene som passer for meg. Jeg satte også pris på at de gir detaljerte beskrivelser om produktene sammen med bilder og anmeldelser fra andre kunder. Deres autorisasjon lar meg føle meg trygg når jeg kjøper produkter fra dem, i motsetning til noen andre nettbutikker som kan selge falske eller usikre produkter. Det faktum at man kan unngå tollavgifter ved å handle her, definitivt tiltrekker også flere kunder. Til slutt vil jeg bare legge til hvor flott deres kundestøtte team iler deg i møte dersom du har spørsmål eller problemer - første klasse service!


Andre så også på