Dentway Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Dentway

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Rogers
Jeg har nylig prøvd hjemmetannblekingssettet fra Dentway, og jeg er veldig fornøyd med resultatene. Det var enkel å bruke, og instruksjonene var tydelige og lett forståelige. Produktet kom i et pe...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fornøyde Tenner Med Dentway Hjemmetannbleking

  Jeg har nylig prøvd hjemmetannblekingssettet fra Dentway, og jeg er veldig fornøyd med resultatene. Det var enkel å bruke, og instruksjonene var tydelige og lett forståelige. Produktet kom i et pent designet pakke med alt jeg trengte for å utføre behandlingen i mitt eget hjem. Selv om det ikke ga umiddelbare resultater etter første gangs bruk, kunne jeg merke en forskjell på tennene mine etter en få dager. Jeg liker spesielt at produktene til Dentway er av høy kvalitet og profesjonelle. Jeg følte meg trygg på å bruke dette settet hjemme selv uten tilsyn fra en profesjonell tannlege eller andre fagfolk. Det er også verdt å nevne at kjøpet mitt inkluderte fri frakt - noe som gjorde hele opplevelsen enda bedre. Alt i alt vil jeg anbefale Dentways hjemmetannbleking-sett til alle som ønsker et rimelig alternativ for bleking av tenner på egenhånd!


Andre så også på