Lyko Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lyko

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

G
Gunnar Mitchell
Jeg har nylig kjøpt noen hårvårdsprodukter og hudpleie fra Lyko.com, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse! Jeg fant alt jeg trengte på deres nettsted til svært rimelige priser. ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Lyko - En fantastisk onlinebutikk for skjønnhets-entusiaster

  Jeg har nylig kjøpt noen hårvårdsprodukter og hudpleie fra Lyko.com, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse! Jeg fant alt jeg trengte på deres nettsted til svært rimelige priser. Nettstedet er svært enkelt å navigere gjennom, selv for noen som meg som ikke er så flink teknologi. Produktene var godt beskrevet og hadde tydelige bilder, så det var enkelt å finne akkurat hva jeg lette etter. Selve bestillingsprosessen var også veldig rask og smidig, noe som uten tvil sparer tid. Og selvfølgelig kan man nyte fri frakt! Alt i alt vil jeg gi lyko.com tommel opp for sitt store utvalg av skjønnhetsprodukter, gode priser og fantastisk kundeservice. Jeg vil definitivt handle hos dem igjen i fremtiden hvis jeg behov.


Andre så også på