Sporten Beitostølen

Alle anmeldelser

Sporten Beitostølen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Sporten Beitostølen

Leter du etter en sportsbutikk på nett som spesialiserer seg på tur og friluftsliv? Det finnes massevis av nettbutikker for sportsutstyr og det kan derfor være vanskelig å velge. For å hjelpe deg på veien har vi på denne siden skapt en plattform der brukerne våre kan lese og dele erfaringer om ulike nettbutikker slik at du enkelt kan finne frem til de tryggeste og mest pålitelige forhandlerne. Her kan du for eksempel lese hva andre mener om Sporten Beitostølen og deres opplevelse av denne butikken for å finne ut om dette er riktig nettbutikk for deg!

Om Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen ble etablert i 1989. Butikken ligger i sentrum av Beitostølen, et sted som er kjent som en av Norges mest attraktive vintersport-destinasjoner, i tillegg til en stor hyttebestand og populære turløyper. Med Tor Gjestvang-Knutzen i spissen har Sporten Beitostølen utviklet seg til å bli en anerkjent sportsbutikk i Norge både på Beitostølen men også nasjonalt via nettbutikken deres som ble opprettet i 2017. I nettbutikken finner du tidvis et enda større utvalg enn i butikken, men de fokuserer på å ha de samme varene til samme pris på begge frontene. Det vil si at dersom de har tilbud på en vare i butikken vil varen ha samme tilbudspris på nettsiden.

Produkter og tjenester av Sporten Beitostølen
I sortimentet på nettbutikken finner du mange av de aller mest populære merkene innenfor sport, friluftsliv og andre aktiviteter. De fører et bredt utvalg av sko, tilbehør og klær for dame, herre og barn av merker som Bergans, Devold, Helly Hansen, Johaug mm. De har også en mengde friluftsutstyr som telt, soveposer, turkjøkken, jaktutstyr, turmat, fiskeutstyr, kart og kompass. Dersom du handler fra nettbutikken til Sporten Beitostølen lover de fri frakt på bestillinger over 1000kr så lenge produktene ikke overstiger en lengde på 120cm, og en standard fraktpris på 89kr for bestillinger under 1000kr. Du kan også velge å hente varene i butikken deres på Beitostølen ved å bruke klikk & hent alternativet. Sporten Beitostølen har også en blogg i nettbutikken der de legger ut en rekke råd og tips som blant annet smøretips for ski, test av tursko og annet sportsutstyr, praktisk informasjon om populære turløyper i området og mye mer. I tillegg til alle de vanlige betalingsmetodene tilbyr nettbutikken også betaling via Vipps og Klarna. Dersom du betaler via Klarna har du også muligheten for delbetaling. Åpningstider for butikken på Beitostølen er 10-17 Mandag til Fredag, og 10-16 på Søndager. Du kan også finne mer informasjon om Sporten Beitostølen på sosiale medier som Facebook og Instagram.

Komplimenter, klager og tips om Sporten Beitostølen
Vi vil gjerne høre om dine vurderinger av denne forretningen og setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse. Alt du kan fortelle om din opplevelse vil være til stor hjelp for andre til å finne ut om dette er en trygg og god forhandler. Si gjerne litt om din erfaring med bestillingsprosessen, produktene, leveringstid, kvalitet, retur, rabatt eller annen informasjon, råd eller tips du tenker kan være relevant.