Sporten Beitostølen Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Sporten Beitostølen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Agustin Wilderman IV
Jeg har nylig opplevd skiutleien til Sporten Beitostølen, og jeg må si at jeg ble imponert av deres profesjonalitet og kundevennlighet. Utvalget var stort og prisene var helt greie. Det som gjorde...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Skiutleieopplevelse: Imponert over service og utvalg!

  Jeg har nylig opplevd skiutleien til Sporten Beitostølen, og jeg må si at jeg ble imponert av deres profesjonalitet og kundevennlighet. Utvalget var stort og prisene var helt greie. Det som gjorde størst inntrykk på meg var servicen til personalet. De var svært hjelpsomme med å finne riktig utstyr for meg, selv om det ikke var noen ledige plasser i den størrelsen jeg trengte. De tok seg god tid til å justere bindingene slik at det passet perfekt. Da jeg returnerte utstyret etter en flott dag i bakken, møtte de meg igjen med et smil og takket for besøket mitt. Jeg følte virkelig at de satte pris på min kundelojalitet. Alt i alt hadde jeg en fantastisk opplevelse hos Sporten Beitostølen, og vil definitivt anbefale dem til venner som skal på tur hit.


Andre så også på