Skinup Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Skinup

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Shania Cremin
Jeg har nylig kjøpt noen hudpleieprodukter fra SkinUp.no og jeg må si at jeg er ganske fornøyd med min erfaring der. Siden er ryddig og det var enkelt å finne frem til de produktene jeg ønsket å kj...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  SkinUp - Positiv erfaring med koreansk hudpleie

  Jeg har nylig kjøpt noen hudpleieprodukter fra SkinUp.no og jeg må si at jeg er ganske fornøyd med min erfaring der. Siden er ryddig og det var enkelt å finne frem til de produktene jeg ønsket å kjøpe. Frakt var også veldig rask, noe som var et stort pluss for meg. Produktene selv har vært fantastiske! Jeg kan virkelig merke forskjell på huden min etter bare noen få bruk. Produktene føles ikke tunge eller klissete på huden, men gir likevel en god effekt. Jeg setter også pris på utvalget av koreansk hudpleie da dette ofte kan være vanskelig å finne i butikkene her i Norge. Så alt i alt vil jeg absolutt anbefale SkinUp til alle som leter etter gode og effektive hudpleieprodukter med rask levering!


Andre så også på