Okida

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

10
100% vil kjøpe her igjen

Okida

Er det en ting som kan være litt slitsomt i livet er det penger. Spesielt om man er ung, eller aldri har trengt å lære om økonomi tidligere. Da kan det være vanskli å lære seg det man burde om penger. Det ikke noe å legge skjul på at det er mange som sliter økonomisk, og mange som er redde for å tre inn i den verden. Kanskje det hadde eksistert en hel haug med andre spennende bedrifter, om ikke økonomi og regler var litt enklere. Heldigvis er det andre der ute som forstår dette, og vil derfor hjelpe deg med det. Okida er et selskap som har dette som mål. Vil du vite mer om Okida er det bare å lese anmeldelsene som er lagt igjen av andre kunder.

Om Okida

Okida er et tilbud for de som trenger å få forbedre sin økonomi eller vil ha hjelp med lån og lignende. Okida er et selskap som spesialiserer seg på å hjelpe de som av forskjellige grunner har mistet kontrollen over egen økonomi. De sammarbeider med diverse banker for å gi deg de beste tilbudene og økonomiske løsningene, slik at du kan komme deg ut av dine økonomiske vanskeligheter.

Produkter og Tjenester hos Okida

Okida spesialiserer seg på økonomisk hjelp. Med Okida får man blant annet tilbud fra opp til 8 gode banker, lavere rente siden de er eksperter på å forhandle med bankene, er gratis og uforpliktende fordi bankene betaler dem, dyktige rådgivere som bryr seg og ønsker å hjelpe deg, samt en personlig rådgiver som følger deg fra dag en. Alt man trenger å gjøre er å først fylle inn en søknad, eller legge igjen telefonnummer, så ringes man av en av deres rådgivere. Deretter vurderer de søknaden din og videresender den til samarbeidende banker. Deretter mottar man forslag på løsninger som passer best i din situasjon og med din økonomi. Så finner man det beste valget i sammarbeid med Okida. Til slutt godkjenner man tilbudet med BankID og lar banken ta seg av resten. Okida er spesielt god på refinansiering med sikkerhet i bolig, lån med sikkerhet og flytting av boliglån. Okida har mye informasjon på nettsiden sin om økonomi, lån og annet. Med Okida kan man enkelt søke om hjelp med refinansiering, lån med sikkerhet, søk om nytt boliglån, inkasso, gjeld, betalingsanmerkninger, egen bolig, månedlige kostnader, tvangssalg, og annet du trenger hjelp med, eller ønsker å finne ut mer om. Banker de sammarbeider med inkluderer Kraft Bank, Nordax Bank, Mybank, Bluestep, Balanse Bank, Bank 2, Svea Finans og Instabank. De sammarbeider også med Resurs Bank, Avida Finans, Optin Bank, og BN Bank. Kundeservice er åpen fra 8 til 20 mandag til fredag, 10 til 16 lørdag, og 14 til 18 på søndager. Selskapet har en veldig fin, moderne og brukervennlig nettside med rikelig av informasjon. De fokuserer på å være der for de som virkelig trenger hjelpen, og de vet hvor vanskelig det kan være i enkelte situasjoner. Dette er grunnen til at de har som mål å hjelpe folk som trenger det.

Erfaringer med Okida

Har du testet ut Okida tidligere? Gi oss gjerne en tilbakemelding med dine oppfattninger av selskapet og tjenesten. Hvordan var din opplevelse med dette selskapet. Er denne tjenesten virkelig verdt det? Hvordan er utvalget av banker? Hvordan er kundeservicen deres? Skriv en kundeanmeldelse i dag og hjelp andre å finne den beste løsningen for sin økonomi, om det betyr å bruke dette selskapet, eller om det er bedre alternativer i verden.

Informasjon

Sandakerveien 138
0484 Oslo
Sandakerveien 138
Norge
kundeservice@okida.no
40456333

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Alle anmeldelser ( 0 )

Ingen anmeldelser ennå.

Skriv din egen anmeldelse