Nemdag Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Nemdag

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Dexter Mann
Jeg har nylig oppdaget Nemdag og det var virkelig en positiv overraskelse. Som kunde ble jeg imponert over utvalget av varer til innkjøpspris, som inkluderte et bredt spekter av hverdagsvarer og me...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Opplevde nemdat.no - Topp valg for rimelige innkjøp!

  Jeg har nylig oppdaget Nemdag og det var virkelig en positiv overraskelse. Som kunde ble jeg imponert over utvalget av varer til innkjøpspris, som inkluderte et bredt spekter av hverdagsvarer og merkevarer. Jeg satte også stor pris på at det ikke var noen binding eller abonnement som måtte inngås for å kunne handle. Nettstedets layout er enkel og brukervennlig, noe som gjorde min shopping-opplevelse veldig glatt. Produktene var godt organisert etter kategori, og navigeringen mellom de ulike delene av nettstedet gikk smidig. Nemdag leverte også på rask frakt uten ekstra kostnader ved bestilling over visse beløp. Dette betyr at jeg kan få mine produkter i tide uten å bekymre meg om høye fraktkostnader. Alt i alt hadde jeg en flott opplevelse med Nemdag og vil absolutt anbefale dette til andre interesserte kunder der ute!


Andre så også på