Luksusbaby Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Luksusbaby

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Bettye Witting
Jeg hadde en utmerket opplevelse med Luksusbaby. Jeg kjøpte en barnevogn fra nettbutikken deres, og hele prosessen gikk sømløst. Nettsiden deres var veldig brukervennlig og informativ, noe som gjor...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Luksuriøse babyprodukter av høyeste kvalitet

  Jeg hadde en utmerket opplevelse med Luksusbaby. Jeg kjøpte en barnevogn fra nettbutikken deres, og hele prosessen gikk sømløst. Nettsiden deres var veldig brukervennlig og informativ, noe som gjorde det enkelt å finne akkurat det jeg lette etter. Bestillingsprosessen tok også kort tid, og jeg satte pris på muligheten til å velge mellom flere forskjellige fraktalternativer for å passe mine behov. Da vognen min ble levert, så den enda bedre ut enn på bildene! Kvaliteten på produktet var tydelig høy. Den kundestøtten jeg mottok var også upåklagelig - hvis jeg hadde noen spørsmål eller problemer under bestillingen min, svarte de raskt og profesjonelt. Alt i alt likte jeg virkelig min opplevelse med Luksusbaby og ville anbefale dem til alle som ser etter førsteklasses produkter og tjenester for småbarnsfamilier.


Andre så også på