Lava Art Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lava Art

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Emmalee
Jeg har nylig prøvd Lava Art Compact Cushion Foundation og jeg må si at jeg er imponert over resultatet. Jeg valgte denne foundationen fordi den inneholder naturlige ingredienser, noe som gjør meg ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En behagelig makeupopplevelse

  Jeg har nylig prøvd Lava Art Compact Cushion Foundation og jeg må si at jeg er imponert over resultatet. Jeg valgte denne foundationen fordi den inneholder naturlige ingredienser, noe som gjør meg mer komfortabel med å bruke den på huden min. Foundationen var veldig enkel å påføre, takket være putens design. Den glir lett over huden og gir jevn dekning uten å etterlate seg klumper eller striper. Det som skiller Lava Art fra andre foundations jeg har prøvd tidligere, er hvor lenge den holder seg frisk på huden min. Etter flere timer ser huden fortsatt feilfri ut uten at det føles tungt eller kakeaktig. Alt i alt vil jeg anbefale Lava Art Compact Cushion Foundation til alle som ønsker et naturlig utseende som varer hele dagen. Produktet oppfyller absolutt mine forventninger når det kommer til hvordan makeup skal fungere!


Andre så også på