Lava Art

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 8
Pris 8
Levering 6

Totalt

7.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Lava Art

Det å se fin ut er noe de aller fleste av oss ønsker å oppnå, og det er klart, det er ikke så lett som man skulle tro. Litt avhenger av hva slags grunnlag man har, og hvordan man ser ut, rent naturlig. Men samtidig er det klart at det er noe som man også kan påvirke. Først og fremst hjelper det dersom man lever sunt og godt, slik at huden ikke får altfor store påvirkninger. Det hjelper også å kjøpe fra en butikk som Lava Art, som du kanskje ikke har så mye erfaring med? Om det er tilfellet så oppfordrer vi deg til å lese vår anmeldelse, og se hva vi kan eventuelt hjelpe til med her. Forhåpentligvis får du noe godt ut av det!

Hva du bør vite om Lava Art

Det er noe som er umiddelbart tiltrekkende ved å handle hos Lava Art. Kanskje fordi den er cruelty free, og alt du kjøper der har ingen påvirkning på miljøet? Det er mange sminkeprodukter man ikke kan si det om, og det gjør akkurat dette selskapet til et veldig fristende et å benytte seg av i slike tilfeller. For øvrig er det et amerikansk merke, og de har sitt kontor i Las Vegas. De finner kanskje mye av råvarene de behøver der, men uansett hva grunnen til deres plassering er, så er det tydeligvis noe som fungerer veldig godt med det.

Selskapet har holdt på siden 2016, og det var faktisk i Norge at de introduserte de første produktene sine. Og med suksessen de hadde fra det så var det en kort vei til videre ekspansjon og et vellykket innhogg på markedet. Sånn sett har de gjort en god jobb, men husk at frakt koster, og at toll kan øke prisen enda litt til. Men akkurat det er det vel verdt?

Hva du kan kjøpe hos Lava Art

Det er et ganske stort fokus på hud og hudpleie hos Lava Art. Det er det de har som mål å hjelpe deg med, så du kan ikke regne med å finne produkter for håret der, for øyeblikket i hvert fall. Men til gjengjeld har de virkelig alt du trenger til huden din, uansett hvor på kroppen det er snakk om. Hydreringsprodukter, sminke og mye annet finnes, og du kan kjøpe alt i en pakke, eller som individuelle produkter. Det er opp til deg, og det fine med det er alle valgmulighetene som presenteres. Det gjør det lettere å finne noe bra, spesielt siden det er cruelty free.

Uansett hva du kjøper kan du gjøre det med god samvittighet. Vi anbefaler deg å ta en titt på informasjonen selskapet har om seg selv, om hvordan de produserer varene de selger og lignende. Det er mye informasjon å finne på et sted, og noe som virkelig kan hjelpe deg med å ta et godt valg.

Lava Art gjør i hvert fall veldig mye riktig, så er det opp til deg å velge hvorvidt du vil bruke dem eller ei.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

E
Emmalee 2 år siden
7.5
Jeg har nylig prøvd Lava Art Compact Cushion Foundation og jeg må si at jeg er imponert over resultatet. Jeg valgte denne foundationen fordi den inneholder naturlige ingredienser, noe som gj...

Alle anmeldelser ( 1 )

En behagelig makeupopplevelse

Jeg har nylig prøvd Lava Art Compact Cushion Foundation og jeg må si at jeg er imponert over resultatet. Jeg valgte denne foundationen fordi den inneholder naturlige ingredienser, noe som gjør meg mer komfortabel med å bruke den på huden min. Foundationen var veldig enkel å påføre, takket være putens design. Den glir lett over huden og gir jevn dekning uten å etterlate seg klumper eller striper. Det som skiller Lava Art fra andre foundations jeg har prøvd tidligere, er hvor lenge den holder seg frisk på huden min. Etter flere timer ser huden fortsatt feilfri ut uten at det føles tungt eller kakeaktig. Alt i alt vil jeg anbefale Lava Art Compact Cushion Foundation til alle som ønsker et naturlig utseende som varer hele dagen. Produktet oppfyller absolutt mine forventninger når det kommer til hvordan makeup skal fungere!

E
Emmalee 2 år siden
Bestille
8
Service
8
Pris
8
Levering
6
Totalt
7.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse