Indusiadesign Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Indusiadesign

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jerrold Kilback
Jeg kjøpte nylig et sengesett hos Indusia Design og jeg er så fornøyd med kvaliteten og utseendet på produktet! Utvalget av sengetøy er virkelig stort, og det var lett å finne noe som passet min st...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Indusia Design anmeldelse

  Jeg kjøpte nylig et sengesett hos Indusia Design og jeg er så fornøyd med kvaliteten og utseendet på produktet! Utvalget av sengetøy er virkelig stort, og det var lett å finne noe som passet min stil. Jeg satte også pris på at de tilbyr sengesett i ulike størrelser. Bestillingen var enkel og trygg gjennom nettbutikken deres, og leveringen kom raskt hjem til meg. Det var tydelig at pakken ble sendt med forsiktighet da alt var pent pakket inn. Jeg vil absolutt anbefale Indusia Design for alle som leter etter vakre tekstiler til hjemmet sitt! De har virkelig imponert meg med både utvalg og service.


Andre så også på