Biopeiser Shop

Alle anmeldelser

Biopeiser Shop

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Biopeiser Shop

Er du ute etter et nytt miljøvennlig ildsted eller biopeis? I dag finnes det et stort utvalg av denne typen ildsted og du kan til og med kjøpe de på nett. Biopeiser Shop er en nettbutikk innen dette segmentet, og her på denne siden kan du lese om andres opplevelser og erfaringer med bioshop. Vi deler informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har handlet hos denne nettbutikken slik at det er enkelt for deg å finne ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler før du bestemmer deg for å handle fra de. 

Om Biopeiser Shop
Biopeiser Shop ble opprinnelig etablert i Danmark som en del av CC-trading i 2010. Selskapet ble opprettet av Danskene Casper W. Lanng og Christoffer L. Mortensen. I utgangspunktet var selskapet kun tilgjengelig på nett, men etterhvert ble det også opprettet et showroom i byen Aalborg og senere også i Valby i Danmark. Etterhvert som selskapet begynte å vokse har de utvidet til flere land og er i dag til stede i Norge, Finland, Nederland, Tyskland, Sverige, Polen, England, Frankrike, Wales og Skottland.

Produkter og tjenester av Biopeiser Shop
Hos Biopeiser Shop finner du en rekke ulike biopeiser og miljøvennlige ildsteder. Peisene er delt inn i kategoriene; hengende biopeis, frittstående, innebygd, automatisk og utendørs. Her finnes du peiser med ulike funksjoner i flere forskjellige stiler slik at de skal kunne passe til ethvert hjem. I tillegg til peiser og ildsted kan har de også en kategori for tilbehør og andre peiser som gasspeis, elektrisk peis, vannpeis og vedovn. Prisene som er oppgitt i nettbutikken er inkludert moms men ikke toll, noe som vil si at du vil komme til å måtte betale et ekstra tillegg for tollavgiften på varene. Fraktprisen ligger på 295kr til Norge for alle ordrer under 4.999kr. Dersom ordren din overstiger dette beløpet vil varene sendes med gratis frakt. Leveringstiden fra Biopeiser Shop ligger normalt sett på mellom 2-5 virkedager. Nettbutikken følger den Norske angrerettloven som gir deg 14 dager angrerett, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Du har også 2 års reklamasjonsrett på varene som innebærer feil eller mangler som har oppstått etter vanlig bruk. Nettsiden har også en egen bloggseksjon der du finner informasjon, råd og guider til ulike biopeiser og ildsteder. For å holde deg oppdatert på nyheter og gjeldende tilbud og kampanjer hos Biopeiser Shop kan du melde deg på nyhetsbrevet deres, og det kan også være lurt å se etter en rabattkode dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken. 

Komplimenter, klager og tips om Biopeiser Shop
Har du handlet varer fra denne nettbutikken? Eller har du noen andre erfaringer med Biopeiser shop? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse der du sier litt om produktet, leveringstiden, kvaliteten, servicen eller annen informasjon du tror kan være verdifull for andre som vurderer å benytte seg av tjenestene til denne nettbutikken.