Biopeiser Shop Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Biopeiser Shop

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

P
Pagac
Jeg har nylig kjøpt en Biopeis fra Biopeiser Shop og jeg må si at jeg er svært fornøyd med opplevelsen min. Hele prosessen, fra bestilling til levering, var veldig enkel og problemfri. Jeg syntes n...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Min erfaring med å kjøpe en Bio-Peis fra BioPeiser Shop

  Jeg har nylig kjøpt en Biopeis fra Biopeiser Shop og jeg må si at jeg er svært fornøyd med opplevelsen min. Hele prosessen, fra bestilling til levering, var veldig enkel og problemfri. Jeg syntes nettstedet hadde et stort utvalg av flotte og moderne biopeiser som dekker alle behovene mine. Det beste av alt var imidlertid prisen - de har virkelig gode priser sammenlignet med andre butikker på markedet! Det tok ikke lang tid før produktet ble levert hjem til meg i god stand. Da jeg åpnet pakken, visste jeg med en gang at dette var et kvalitetsprodukt! Peisen ser fantastisk ut i stuen min og gir den rette atmosfæren. En annen ting som imponerte meg ved BioPeis-Shop var deres omfangsrike samling av tilbehør for biopeiser – slik som bioethanol og pyntesteiner; det hele gjorde shopping hos dem ekstra spennende. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale denne butikken hvis du planlegger å kjøpe deg selv eller noen rundt deg en ny peis.


Andre så også på