Dinhelsemat

Alle anmeldelser

Dinhelsemat

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Dinhelsemat

Er du ute etter en nettbutikk som selger matvarer tilpasset din diett eller kosthold? Det kan ofte være vanskelig å finne spesielle produkter i den lokale dagligvaren, men i dag finnes det en rekke forhandlere på nett som fokuserer på disse produktene. Dinhelsemat er en av disse, men hvordan finner du ut om dette er en pålitelig forhandler av trygge produkter?Her kan du lese kundeanmeldelser fra andre som allerede har har erfaringer med Dinhelsemat. Ved å dele informasjon og anmeldelser gjør vi det enkelt for deg å finne frem til de beste alternativene på nett!

Om Dinhelsemat
Dinhelsemat er en norsk nettbutikk som ble stiftet i 2016 i Vestfold. Selskapet er registrert som et AS under kategorien "produksjon av homogeniserte matprodukter og diettmat". I følge selskapet selv har de som mål å dekke et behov for deg som har enkelte matallergier, følger visse dietter eller et spesielt kosthold. De ønsker å hjelpe deg med å nå dine mål for vektnedgang eller med å skape et ideelt kosthold for deg.

Produkter og tjenester av Dinhelsemat
Dinhelsemat fokuserer på produkter spesielt tilpasset enkelte dietter, kosthold eller allergier. Varesortimentet deres er delt inn i produktkategoriene produkter, slankepakker, diettpakker, måltidspakker LCHF, keto mat og vegan mat. De selger spiseklare ferdigmåltider innen de ulike kategoriene og du finner retter som for eksempel lasagner, kyllinggryter, brød og smoothier. Behovene de dekker er kosthold med lavkarbo, proteinrike retter for treningsentusiaster, glutenfritt og kjøttfritt koshold, og mat uten melkeprodukter. Du kan handle komplette ukesmenyer som er kaloriberegnet. På nettsiden finner du også et magasin om ulike dietter og kosthold med tips til hva som kan passe for deg. Alle måltidene deres er norskproduserte og lages i Vestfold. På nettsiden annonserer de også et prisløfte som vil si at de lover å matche den samme prisen dersom du skulle finne tilsvarende produkt billigere et annet sted. Alle ordrer sendes fra mandag - torsdag, de har ingen leveringer fra fredag - søndag. Når du mottar varene dine er det viktig at du legger produktene rett i frysen dersom de ikke skal brukes de neste 2-3 dagene. Normalt sett har man alltid 14 dager angrerett etter norsk lov, men på grunn av naturen til disse produktene er de fritatt fra angreretten da varene ikke kan brukes etter retur. Er det derimot noe i veien med produktet har du selvfølgelig reklamasjonsrett der forhandleren kan velge mellom å sende deg et nytt produkt eller gi deg pengene tilbake. 

Komplimenter, klager og tips om Dinhelsemat
Har du benyttet deg av produktene eller tjenestene til dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og andre brukere å finne de tryggeste og mest pålitelig forhandlerne på nett, og setter derfor stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse med Dinhelsemat. Si gjerne litt om produktene - smak, størrelse, kvalitet ++, leveringstiden - kom bestillingen til forventet tid, servicen, bestillingsprosessen og annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av denne nettbutikken.