Sparmax Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Sparmax

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

F
Forrest
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med å handle på Sparmax.no. Nettsiden har et stort utvalg av bad- og møbelprodukter, og leveringstiden var veldig rask - jeg fikk min bestilling innen tre dager! ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Min anmeldelse av den fantastiske opplevelsen min hos Sparmax

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse med å handle på Sparmax.no. Nettsiden har et stort utvalg av bad- og møbelprodukter, og leveringstiden var veldig rask - jeg fikk min bestilling innen tre dager! Kundeservice var svært imøtekommende og hjelpsomme da jeg hadde noen spørsmål om produktene. Det som skiller Sparmax fra andre nettbutikker er deres fornøyd garanti på 365 dager, noe som gir meg tryggheten i å vite at hvis jeg ikke er helt fornøyd med mine kjøp kan jeg returnere det uten problem. Jeg likte virkelig hvordan nettstedet deres ga detaljert informasjon om hvert produkt, både bilder i høy kvalitet og spesifikasjoner. Dette gjorde meg mer selvsikker når jeg skulle velge hvilke produkter jeg skulle kjøpe. Alt i alt er SparMax en førsteklasses netthandel når det kommer til kvalitet, bredt utvalg av produkter og raske leverings tider. En perfekt løsning for alle dine interiørbehov!


Andre så også på