Røde Kors Forstehjelp Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Røde Kors Forstehjelp

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Spinka
Jeg har nylig tatt et førstehjelpskurs hos Røde Kors Førstehjelp og jeg er imponert over opplevelsen. Kurset var godt strukturert, informativt og lærerikt. Jeg likte spesielt hvordan instruktørene ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Lærerik erfaring med Røde Kors Førstehjelp

  Jeg har nylig tatt et førstehjelpskurs hos Røde Kors Førstehjelp og jeg er imponert over opplevelsen. Kurset var godt strukturert, informativt og lærerikt. Jeg likte spesielt hvordan instruktørene delte praktiske scenarioer som gjorde det lettere å forstå hva man skal gjøre i ulike situasjoner. I tillegg til kurset kjøpte jeg også noe førstehjelpsutstyr fra deres nettside. Utvalget var imponerende stort og alt virket av høy kvalitet. Leveringstiden var rask og produktene ble levert i god stand. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Røde Kors Førstehjelp til alle som ønsker å lære mer om førsthjelp eller trenger utstyret for å være forberedt på en krisesituasjon.


Andre så også på