Golfhandelen Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Golfhandelen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

P
Pagac
Jeg har nylig kjøpt noen golfkøller fra Golfhandelen, og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Det var enkelt å navigere på deres nettside for å finne akkurat det jeg trengte. Utvalget av både ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Produktutvalg Og Fornøyelig Shoppingopplevelse!

  Jeg har nylig kjøpt noen golfkøller fra Golfhandelen, og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse. Det var enkelt å navigere på deres nettside for å finne akkurat det jeg trengte. Utvalget av både nye og brukte merkevarer var imponerende, og prisen var betydelig lavere enn hva du ville fått andre steder. Selve bestillingsprosessen gikk smertefritt, og leveringen kom raskt innenfor den estimerte tidsrammen. Kjøllen jeg mottok var i utmerket tilstand, slik at det virkelig føltes som om jeg hadde gjort en god handel. Alt i alt vil jeg anbefale Golfhandelen til alle golfentusiaster som ønsker å spare penger uten å gå på akkord med kvalitet eller utvalg.


Andre så også på