Sportshopen Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Sportshopen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

I
Ivy Renner
Jeg har nylig handlet på Sportshopen og må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. De tilbyr et bredt utvalg av sportstøy, utendørsutstyr og sko for hele familien til de beste prisene. Det so...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Klar anbefaling fra en fornøyd kunde

  Jeg har nylig handlet på Sportshopen og må si at jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. De tilbyr et bredt utvalg av sportstøy, utendørsutstyr og sko for hele familien til de beste prisene. Det som virkelig skiller seg ut for meg, var kvaliteten på produktene. Jeg kjøpte en tursekk som var både solid og komfortabel å bære, samt noen løpesko som passet perfekt og var veldig stabile under trening. Det er tydelig at de fokuserer på å ha en god blanding av funksjonalitet og stil når det gjelder deres produkter. Kundeservicen var også fantastisk - alle spørsmålene mine ble besvart raskt og hjelpsomt av teamet deres. Prisene var også gode i forhold til andre butikker jeg hadde sett på. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Sportshopen til alle som ser etter kvalitetsprodukter innen sportswear og utendørsutstyr til rimelige priser. Jeg vil definitivt handle med dem igjen i fremtiden!


Andre så også på