Slikkepott Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Slikkepott

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kiarra
Jeg vil gjerne dele min gode opplevelse med å handle hos Slikkepott.no. Som en ivrig hobbybaker, var jeg på utkikk etter noen spesielle bakeutstyr og ingredienser som ikke var tilgjengelige i vanli...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Tittel: Min Uovertrufne Handelsopplevelse Hos Slikkepott.no

  Jeg vil gjerne dele min gode opplevelse med å handle hos Slikkepott.no. Som en ivrig hobbybaker, var jeg på utkikk etter noen spesielle bakeutstyr og ingredienser som ikke var tilgjengelige i vanlige dagligvarebutikker. Nettstedet deres hadde alt jeg trengte og mer! De har virkelig et stort utvalg av bakeutstyr, kjøkkenutstyr og bakeingredienser av høy kvalitet som passer både for hobbybakere og profesjonelle bakere. Bestillingen min ble behandlet raskt, så jeg fikk produktene mine innen kort tid. Jeg satte pris på hvor godt pakkede varene var - det var ingen skader eller ødelagte produkter da de kom frem. Det som virkelig gjorde dette til en flott opplevelse for meg var den fantastiske kundeservicen fra Slikkepott-teamet. Da jeg kontaktet dem angående noen spørsmål om bestillingen min, fikk jeg umiddelbar respons og nyttige svar fra personalet deres. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med min handel hos Slikkepott.no og vil definitivt anbefale dette nettstedet til alle bakerselskapets entusiaster der ute!


Andre så også på