Shop4kids Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Shop4kids

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Lowe
Jeg kjøpte noen barneklær på Shop4kids.no og jeg vil gjerne dele min erfaring. Jeg var veldig fornøyd med det store utvalget av merkevarer som de tilbyr, inkludert Levis, Tommy Hilfiger, G-star og ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv opplevelse hos Shop4kids

  Jeg kjøpte noen barneklær på Shop4kids.no og jeg vil gjerne dele min erfaring. Jeg var veldig fornøyd med det store utvalget av merkevarer som de tilbyr, inkludert Levis, Tommy Hilfiger, G-star og mange flere. Bestillingen min ankom raskt og fri frakt ble tilbudt når bestillingen oversteg 799 kr. Klærne i seg selv var av høy kvalitet og så bra ut på min lille datter. Det er ikke alltid like enkelt å finne klær som både ser bra ut og samtidig holder seg godt etter bruk, men denne butikken hadde virkelig et stort spekter av klær som møtte begge disse kravene. Det var også lett å navigere nettstedet deres takket være organisasjon av produktene i underkategorier slik at man raskt kunne finne akkurat hva man lette etter uten å måtte scrolle gjennom alle produktene. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Shop4kids for de som leter etter gode barneklær fra kjente merker.


Andre så også på