Paninisport Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Paninisport

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Eichmann
Jeg kjøpte nylig noen treningsklær fra Paninisport, og så langt har opplevelsen min vært veldig positiv. Klærne er av høy kvalitet og føles veldig behagelige på når jeg trener. Det var også et stor...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Paninisport - Naile din treningstilbehør med stil

  Jeg kjøpte nylig noen treningsklær fra Paninisport, og så langt har opplevelsen min vært veldig positiv. Klærne er av høy kvalitet og føles veldig behagelige på når jeg trener. Det var også et stort utvalg av produkter å velge mellom, alt fra tights til sports-bher til crop tops. En annen fordel med Paninisport er at de har fri frakt over 799 kr, noe som gjorde det enkelt for meg å handle flere produkter samtidig uten å måtte betale ekstra for frakt. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med mitt kjøp fra Paninisport. De ga meg god service og produktene deres møtte mine forventninger både når det kommer til kvalitet og pris.


Andre så også på