Nike

Alle anmeldelser

Nike

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Nike

Er du glad i å drive med sport og trening? Leter du etter den perfekte sportsbutikken på nett med varer av god kvalitet? Nike er et godt kjent merke med egen nettbutikk og her på denne siden kan du lese anmeldelser og informasjon fra andre som allerede har erfaringer med dette selskapet. Det er alltid viktig å gjøre litt undersøkelser på forhånd når du vurderer å benytte deg av en ny nettbutikk for å sørge for at du kan være trygg på at selskapet er pålitelig og vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne frem til de beste alternativene!

Om Nike
Nike er av de aller mest kjente selskapene når det kommer til treningsklær og sportsutstyr. Selskapet ble etablert allerede i 1964 og har sitt hovedkontor i Oregon, USA, av friidrettsutøveren Phil Knight og Bill Bowerman som var Knights trener. Opprinnelig var selskapet kalt Blue Ribbon Sports, men byttet senere navn til Nike i 1978. Nike er aktive i over 170 land og logoen deres er kjent over hele verden. I følge selskapet selv er målet deres å fremme en bærekraftig og inkluderende fremtid gjennom innovasjon, og ønsker å inspirere utøvere til å nå sitt optimale potensial.

Produkter og tjenester av Nike
Nike er kanskje mest kjent for sine ulike modeller av joggesko, men selskapet selger et bredt utvalg av treningsklær for både menn og kvinner med produkter som topper, gensere, bukser, shortser, undertøy, tights mm. De selger også tilbehør som ryggsekker og bager. I tillegg til å sortere sortimentet etter kategori kan du også sortere varene etter hvilken sport de er egnet for slik at du enkelt kan finne alt du trenger for å drive med for eksempel Yoga eller Fotball. Nettbutikken har også en egen salgsside der du finner alle varene som er nedsatt i pris, det kan også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. Når du handler hos Nike vil du se den antatte leveringstiden på bestillingen din når du går videre til kassen, men den normale leveringstiden ligger på 3-8 dager. Selskapet tilbyr gratis frakt på alle bestillinger der totalsummen overstiger 1000kr og på alle ordre for Nike medlemmer, dersom du ikke er medlem og totalbeløpet er under 1000kr vil det komme et frakttillegg på 100kr. Du har automatisk 60 dager bytterett når du handler fra denne nettbutikken. Prisene på nettsiden er inkludert alle avgifter, og selv om varene må fortolles dekker selskapet denne kostnaden. Du betaler med andre ord ikke ekstra for toll eller merverdiavgift.  

Komplimenter, klager og tips om Nike
For at vi skal kunne hjelpe deg og andre lesere med å finne frem til de beste nettbutikkene vil vi gjerne høre fra deg dersom du har erfaringer med dette selskapet. Har du handlet varer fra Nike? Eller andre erfaringer med produktene deres? Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse. Si gjerne litt om leveringstiden - kom produktet til forventet tid? Produktet - mottok du riktig produkt? Bestillingsprosessen, kvaliteten, servicen og annen relevant informasjon.