Nike Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Nike

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

F
Fadel
Nike er et fantastisk merke når det gjelder sportsprodukter. Deres innovative produkter og tjenester inspirerer utøvere verden over til å fortsette å presse grensene for hva som er mulig. Jeg hadde...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  "Nike - Innovative Sportsprodukter For Alle Behov".

  Nike er et fantastisk merke når det gjelder sportsprodukter. Deres innovative produkter og tjenester inspirerer utøvere verden over til å fortsette å presse grensene for hva som er mulig. Jeg hadde en flott handleopplevelse på deres nettbutikk, hvor jeg fant alt jeg trengte for mine sportslige behov. En av de tingene som imponerte meg mest med Nike var deres brede utvalg av produkter. De har alt fra løpesko til treningsklær, så uansett hvilken type aktivitet du liker kan du finne noe her. Produktene er også av høy kvalitet og ser bra ut samtidig som de gir god støtte og komfort. Et annet positivt element ved min opplevelse hos Nike var enkelheten i å legge inn bestillingen på nettstedet deres. Alt fra navigating rundt til betaling gikk sømløst takket være den brukervennlige plattformen. Samlet sett vil jeg definitivt anbefale alle sporty folk, entusiaster eller profesjonelle atleter om å sjekk ut hva Nike har å tilby. Det vil ikke skuffe deg!


Andre så også på