MyMuse Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

MyMuse

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Karli
Jeg har nylig kjøpt undertøy fra MyMuse, og jeg må si at jeg er svært fornøyd med produktene. Nettbutikken tilbyr et omfattende utvalg av eksklusivt undertøy som vil appellere til enhver kvinne. Je...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utrolige Undertøyer hos MyMuse!

  Jeg har nylig kjøpt undertøy fra MyMuse, og jeg må si at jeg er svært fornøyd med produktene. Nettbutikken tilbyr et omfattende utvalg av eksklusivt undertøy som vil appellere til enhver kvinne. Jeg satte pris på nettstedets fokus på kvalitet og det lille ekstra som skiller deres produkter fra massen. Under min bestilling hadde jeg noen spørsmål om størrelser, og kundeservice var svært hjelpsomme og informative. De ga meg raskt svar på mine spørsmål, noe som gjorde hele kjøpsprosessen mye enklere. Da pakken kom ble jeg imponert over produktkvaliteten og den søte innpakningen de sendte varene i. Plaggene passet perfekt, og føltes både behagelige og selvsikre å ha på seg. Jeg vil helt klart anbefale MyMuse for alle kvinner som ønsker å gi seg selv litt ekstra selvtillit eller oppmerksomhet under antrekket dems.


Andre så også på