MyMuse

Alle anmeldelser

MyMuse

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

MyMuse

Undertøy er noe vi alle trenger, men det er ikke alltid like lett å finne noe som er unikt eller den perfekte størrelsen i de vanlige kjedebutikkene. I dag finnes det mange nettbutikker innen dette segmentet for fører et bredt sortiment og flere størrelser enn det man normalt sett finner. MyMuse er en slik nettbutikk, men hvordan vet du om dette er en god forhandler for deg? Her på denne siden deler vi informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av MyMuse slik at du enkelt kan finne ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler som du ønsker å benytte deg av!

Om MyMuse
MyMuse AS ble etablert i 2014 av selskapet Venture Factory, et investeringsselskap som i tillegg til MyMuse har fått i gang andre selskap som Newslab AS, Inviso Media AS og Filter Media AS. MyMuse er i dag et godt etablert selskap, men ambisjonen er enda å skape Skandinavias største undertøysmerke. Selskapets visjon er å tilby elegant, trendy og sensuelt undertøy og tilbehør til kvinner i alle størrelser og aldre. 

Produkter og tjenester av MyMuse
Da MyMuse hovedsakelig er en nettbutikk som selger undertøy, kan du forvente å finne et bredt sortiment innen dette segmentet. MyMuse har en rekke ulike BH'er og truser med flere størrelser enn det man normalt sett finner i andre kjedebutikker. I tillegg til disse produktene kan du også forvente å finne artikler som loungewear, pyjamaser, badetøy, kroppsmykker, tøfler mm. MyMuse har samarbeidet med en rekke kjente personer for skape ulike kolleksjoner der i blant influencere som Sophie Elise, Linnie Meister og Caroline Berg Eriksen. Når du handler hos MyMuse tilbyr de gratis frakt på alle ordrer der totalbeløpet er på, eller over, 900kr. For ordrer under 900kr varierer fraktbeløpet mellom 49kr eller 69kr etter hvilken leveringsmetode du velger. Hos dette selskapet har du også 30 dagersåpent kjøp, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt og ubrukt. Vær oppmerksom på at varer som truser og lignende kun kan byttes dersom emballasjen er ubrutt da dette regnes som hygieneprodukter. Når du legger inn en bestilling vil varene bli sendt samme dag eller neste virkedag som vil si at den normale leveringstiden ligger på mellom 1-5 virkedager. I tillegg til de vanlige betalingsmetodene som VISA og Mastercard kan du også betale ordren din via Klarna som igjen gir mulighet for faktura, delbetaling og utsetting av betalingen. For å holde deg oppdatert på tilbud og kampanjer kan du melde deg på nyhetsbrevet deres, og det kan også være lurt å se etter en rabattkode før du betaler. 

Komplimenter, klager og tips om MyMuse
Dersom du har noen erfaringer med MyMuse vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du kan legge igjen en anmeldelse om din opplevelse der du sier litt om produktet, leveringstiden, servicen eller annet som kan være verdifullt for andre som vurderer å benytte seg av dette selskapet. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg og andre lesere å finne de absolutt beste alternativene på nett!