Lovenorway Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lovenorway

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Celia
Jeg nylig oppdaget nettbutikken Lovenorway og jeg er veldig fornøyd med min kjøpsopplevelse. De har et bredt utvalg av produkter til svært gode priser, og dette gjorde shoppingen enkel og behagelig...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Min Erfaring Hos Norsk Nettbutikk: Lovenorway

  Jeg nylig oppdaget nettbutikken Lovenorway og jeg er veldig fornøyd med min kjøpsopplevelse. De har et bredt utvalg av produkter til svært gode priser, og dette gjorde shoppingen enkel og behagelig. Jeg kjøpte noen hageredskaper for å pusse opp hagen min, samt litt nytt treningsutstyr til mitt hjemmegym. Det som imponerte meg mest var kundeservicen på Lovenorway - de var vennlige, hjelpsomme og svarte raskt på alle mine spørsmål angående produktene før bestillingen min ble lagt inn. Levering var også rask og effektiv, noe som beviser at Lovenorway setter kunden i fokus. Alt i alt hadde jeg en flott erfaring med denne nettbutikken og vil anbefale den til alle på leting etter rimelige og gode produkter online. Takk så mye til teamet hos Lovenorway!


Andre så også på