LEDLyskilder.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

LEDLyskilder.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Alanis
Jeg ønsker å dele min positive erfaring med LEDLyskilder.no. Jeg nylig kjøpt ulike typer LED lys og pærer fra denne nettbutikken, og jeg må si at opplevelsen var svært tilfredsstillende. Det først...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Opplevelse av høy kvalitet kjøp for energetsparing

  Jeg ønsker å dele min positive erfaring med LEDLyskilder.no. Jeg nylig kjøpt ulike typer LED lys og pærer fra denne nettbutikken, og jeg må si at opplevelsen var svært tilfredsstillende. Det første som falt meg i øynene da jeg besøkte nettsiden deres var det brede utvalget av produkter de tilbyr. Det var alt fra LED-pærer, strips, spotlights og mye mer. Jeg ble imponert over den store variasjonen av stiler og størrelser på hver type LED-lys. Nettsiden deres er også veldig brukervennlig, noe som gjorde shoppingopplevelsen enkel og smidig. Hva skiller virkelig denne nettbutikken fra andre lignende sider er prisene! En forbruker kan spare opptil 60% sammenlignet med andre konkurrenters priser - dette må være nesten uslåelig! I motsetning til mange nettbutikker, har LEDLyskilder.no ikke bare lave fraktavgifter men også rask leveringstidspunkt så man får produktet samme dag fremfor neste dag eller enda senere. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale alle mine venner å handle hos LEDLyskiler.no hvis du planlegger å kjøpe noen form for primer kvalitetsteknologi for belysning ditt hjem eller arbeidsområde.


Andre så også på