LEDLyskilder.no

Alle anmeldelser

LEDLyskilder.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

LEDLyskilder.no

Vi opplevde en stor endring i belysning og lyspæremarkedet når LED-lyset ble introdusert, og det å velge riktig lyspære var plutselig ikke like enkelt. Derfor er det viktig å finne en butikk som gjør valget enkelt for deg. Det finnes en rekke ulike nettbutikker innen dette området, og LEDLyskilder.no er en av disse. Men hvordan finner du ut om dette er en trygg og pålitelig netthandel? Her på denne siden finner du all informasjonen du trenger. Vi deler anmeldelser om andres opplevelser og erfaringer med LEDLyskilder.no for å gjøre det enkelt for deg å finne ut om dette er en god forhandler for deg!

Om LEDLyskilder.no
LEDlyskilder.no er et selskap som fokuserer på salg av ulike LED-produkter og lyspærer på nett. I følge selskapet selv har de landets største utvalg når det kommer til LED-belysning. Nettbutikken inneholder mer enn 1000 forskjellige produkter, og de formidler varer både til privat- og bedriftskunder. LEDlyskilder.no er en del av BMD Trading Denmark Aps som ble etablert i 2014. Målet til selskapet er å tilby det beste varesortimentet til de beste prisene. 

Produkter og tjenester av LEDLyskilder.no
Hos denne forhandleren finner du et varesortiment med fokus på ulike belysningsprodukter og tilbehør til med LED. LED er en forkortelse for Light Emitting Diode, eller Lysdiode på Norsk, LED-pærene har noen helt klare fordeler i forhold til de gamle glødepærene og halogenpærene. De bruker mye mindre strøm, og blir heller ikke varme som gjør det mye mer brannsikre. I nettbutikken finner du en rekke ulike produkter innen dette segmentet som lyspærer, lysrør, downlight, lamper og spotter. De selger også tilbehør til belysning som brytere, lampettledninger, transformatorer og sensorer. Når du handler hos denne nettbutikken tilbyr de gratis frakt for alle ordrer som har et totalbeløp på, eller over, 2500kr. Dersom beløpet er under 2500kr vil det komme et frakttillegg på 49kr. Alle lagervarer vil bli sendt 1-2 virkedager etter at bestillingen er bekreftet. De tilbyr også 21 dager returrett som vil si at du i denne perioden kan velge å sende varene i retur så lenge de fremstår som ubrukte og i originalemballasjen. LEDLyskilder.no leverer til hele Norge utenom Svalbard og Jan Mayen. I tillegg til de vanlige betalingsalternativene som Visa og Mastercard kan du også velge å betale ved hjelp av Vipps, PayPal eller Klarna, der sistnevnte også gir deg mulighet for å betale ordren via faktura, delbetaling eller betalingsutsettelse. Dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettsiden kan det også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. 

Komplimenter, klager og tips om LEDLyskilder.no
Har du handlet varer fra denne nettbutikken? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse slik at vi kan hjelpe deg og andre lesere med å velge de beste og tryggeste forhandlerne på nett. Si gjerne litt om leveringstiden, produktet, kvaliteten, servicen og annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av dette selskapet.