Domingo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Domingo

33% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Janick Haley
Jeg har nettopp handlet fra Domingo og hadde en fantastisk opplevelse. Fra start til slutt var kundeservicen utmerket, og jeg fant alt jeg trengte til hjemmet mitt med letthet på deres nettside. Je...Les om
G
Gaby Nio Rotsch-G.
Varen var bestillt og bekreftet i juli, men etter bekreftelses e-post, fått vi ingen leverings bekreftelse via e-post eller noe lignende. Prøvde å tar opp kontakt, via e-post, telefon og Messenger...Les om
B
Beata E Karlsen
SVINDEL ! For sex måneder siden bestilte jeg et salongbord hos dem. Jeg fikk ordrebekreftelsen på e-post og det var ALT. Jeg ringte flere ganger men ingen svarer, sendte e-poster med vennlig spørs...Les om

Alle anmeldelser (3)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Kundeservice hos Domingo

  Jeg har nettopp handlet fra Domingo og hadde en fantastisk opplevelse. Fra start til slutt var kundeservicen utmerket, og jeg fant alt jeg trengte til hjemmet mitt med letthet på deres nettside. Jeg satte også pris på det brede utvalget av produkter for fritidsaktiviteter som ble tilbudt. Gjennom hele kjøpsprosessen følte jeg meg godt informert om produktene takket være detaljerte beskrivelser, bilder og anmeldelser fra andre kunder. Bestillingen min kom raskt, og alt var i perfekt stand da den ankom. Domingo lever virkelig opp til sitt slagord ved å gå den ekstra milen for sine kunder. Jeg vil absolutt handle her igjen, og jeg vil sterkt anbefale dem til venner og familie.

  Takk for hyggelig og fin omtale


 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Skjermvegg

  Varen var bestillt og bekreftet i juli, men etter bekreftelses e-post, fått vi ingen leverings bekreftelse via e-post eller noe lignende.
  Prøvde å tar opp kontakt, via e-post, telefon og Messenger, men ingen svar. Dessverre betalte jeg med Vipps så pengene er borte.

  Her må det være en misforståelse ett sted. Vi er å treffe på kundeservice Mandag til fredag mellom kl. 9 til 16


 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  salongbord

  SVINDEL !
  For sex måneder siden bestilte jeg et salongbord hos dem. Jeg fikk ordrebekreftelsen på e-post og det var ALT. Jeg ringte flere ganger men ingen svarer, sendte e-poster med vennlig spørsmål om når jeg kan forvente bestillingen min.
  Jeg har skrevet til dem på chat, på websiden...
  JEG HAR ALDRI FÅTT NOE SVAR OG BORDET, ELLER PENGER TILBAKE !

  Takk for advarselen holdt nettopp på å sku handle for flere tusen her, men da tør jeg ikke det😬

  Jeg vil også advare mot selskapet. Bare svindel alt sammen. De bør anmeldes


Andre så også på