BraMöbler Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

BraMöbler

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Alexandro
Jeg kjøpte nylig noen møbler fra BraMöbler og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med min opplevelse! Først og fremst var priserne utrolig rimelige sammenlignet med andre møbelforretninger. Men enda vi...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utmerket erfaring hos BraMöble r

  Jeg kjøpte nylig noen møbler fra BraMöbler og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med min opplevelse! Først og fremst var priserne utrolig rimelige sammenlignet med andre møbelforretninger. Men enda viktigere - leveringen var svært rask, og det var en tommel opp i boken for meg. Måten artiklene ble pakket på gjorde at de ankom meg i perfekt stand også! En annen ting som imponerte meg er utvalget av både møbler og hagemøbler som de tilbyr. Jeg fant alt jeg trengte under samme tak, noe som sparte meg både tid og penger. Hvis du er ute etter kvalitetsmøbler til en god pris, så vil jeg definitivt anbefale å sjekke ut BraMöblers nettside!


Andre så også på